ΑΓΓΛΙΑ

Τουρέ: "Καλό για μας η αποχώρηση του Φέργκιουσον"

Τουρέ: "Καλό για μας η αποχώρηση του Φέργκιουσον"

Η αποχώρηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον αυξάνει τις πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Γιάγια Τουρέ.

Η αποχώρηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον συγκλόνισε τον κόσμο και παράλληλα έδωσε την δυνατότητα στους αντιπάλους της Γιουνάιτεντ να ονειρεύονται την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Γιάγια Τουρέ ο οποίος θεωρεί ως ευκαιρία για την Σίτι να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

" Η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλος σύλλογος και ο Φέργκιουσον αποτελεί την ιστορία της ομάδας. Έχει χτίσει τα πάντα γύρω από τον σύλλογο αλλά τώρα ελπίζω οι ισορροπίες να ανατραπούν υπέρ της Σίτι.

Θα δούμε του χρόνου καθώς θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός. Η Πρέμιερ Λιγκ θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν", τόνισε ο Ιβοριανός άσος.

Αντίθετα, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να βελτιωθεί η Σίτι και μετά να ευνοηθεί από την αποχώρηση του Φέργκιουσον.

" Πρέπει να σκεφτούμε τι συμβαίνει στην Σίτι και όχι τι γίνεται στην άλλη πλευρά της πόλης. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Φέργκιουσον ήταν ότι υπήρξε ένας μεγάλος προπονητής. Ήταν επιτυχημένος με την Μάντσεστερ και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ