ΑΓΓΛΙΑ

Θέλει Όλιτς ο Χιουζ

WOLFSBURG, GERMANY - AUGUST 31: Ivica Olic of Wolfsburg challenges for the ball with  Adrian Ramos of Berlin during the Bundesliga match between VfL Wolfsburg and Hertha BSC at Volkswagen Arena on August 31, 2013 in Wolfsburg, Germany.  (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)
WOLFSBURG, GERMANY - AUGUST 31: Ivica Olic of Wolfsburg challenges for the ball with Adrian Ramos of Berlin during the Bundesliga match between VfL Wolfsburg and Hertha BSC at Volkswagen Arena on August 31, 2013 in Wolfsburg, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Μαρκ Χιουζ με δηλώσεις του εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να εντάξει στο δυναμικό της Στόουκ τον Ίβιτσα Όλιτς το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι.

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα αλλά ήδη αρκετές ομάδες μαγειρεύουν πριν πεινάσουν. Η Στόουκ μπορεί να έχει το μυαλό της στη μάχη για την παραμονή (βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) ωστόσο ρίχνει και ματιές στην αγορά.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Μαρκ Χιουζ για τον Όλιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στην Βόλφσμπουργκ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο τεχνικός της Στόουκ εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία του να αποκτήσει στην ομάδα του τον Όλιτς.

" Θα είναι δίκαιο να πούμε ότι είναι ένας παίκτης με ενδιαφέρον. Τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και πάντα με εντυπωσίαζε. Υπάρχει ενδιαφέρον και θα δούμε πως θα προχωρήσει" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Βέβαια, δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που η Στόουκ δεν παραμείνει Premier League.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ