ΑΓΓΛΙΑ

Τα ζευγάρια της φάσης των "32" του FA Cup

WARRINGTON, ENGLAND - NOVEMBER 07:  The Cup is displayed ahead of the FA Cup First Round match between Warrington Town and Exeter City at Cantilever Park on November 7, 2014 in Warrington, England.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
WARRINGTON, ENGLAND - NOVEMBER 07: The Cup is displayed ahead of the FA Cup First Round match between Warrington Town and Exeter City at Cantilever Park on November 7, 2014 in Warrington, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images) GETTY IMAGES

Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν στην κλήρωση για την φάση των "32" του Κυπέλλου Αγγλίας, με τις ομάδες της Premier League να έχουν τον πρώτο λόγο, αφού προέκυψαν βατές κληρώσεις.

Χαμογέλασε η τύχη για τις ομάδες της Premier League στην κλήρωση για την φάση των "32" του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι και οι αντίπαλοι είναι βατοί. Οι μόνες περιπτώσεις να δούμε μάχες ανάμεσα σε κλαμπ της μεγάλης κατηγορίας, είναι αν η Σαουθάμπτον και η Κρίσταλ Πάλας περάσουν, οπότε θα παίξουν με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

Από 'κει και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε με την Γουίγκαν, η Λίβερπουλ με το νικητή του Πλίμουθ - Γουλβς, η Τότεναμ με την Γουίκομπ και η Τσέλσι με την Μπρέντφορντ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Τότεναμ - Γουίκομπ

Ντέρμπι Κάουντι - Λέστερ

Όξφορντ - Μπέρμιγχαμ ή Νιουκάστλ

Σάτον ή Γουίμπλεντον - Λιντς

Λίβερπουλ ή Πλίμουθ - Γουλβς

Σαουθάμπτον ή Νόριτς - Άρσεναλ

Ίπσουιτς ή Λίνκολν - Μπράιτον

Τσέλσι - Μπρέντφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν

Μίλγουολ - Γουότφορντ

Ρότσντεϊλ - Χάντερσφιλντ

Σάντερλαντ ή Μπέρνλι - Μπρίστολ Σίτι ή Φλίτγουντ

Μπλάκμπερν - Μπάρνσλεϊ ή Μπλάκπουλ

Φούλαμ - Χαλ

Μίντλεσμπρο - Άκρινγκτον

Μπόλτον ή Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ