ΑΓΓΛΙΑ

Στον τελικό των play-offs η Μίντλεσμπρο

Στον τελικό των play-offs η Μίντλεσμπρο

Στον τελικό των play-offs της Premiership είναι η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνταντόπουλου που νίκησε, εντός έδρας, με 3-0 την Μπρέντφορντ. (VIDEO)

Μία ανάσα από την Premier League είναι η Μίντλεσμπρο που νίκησε με 3-0 την Μπρέντφορντ και πέρασε στον τελικό των play-offs της Premiership, εκεί όπου θα περιμένει μία εκ των Νόριτς και Ίπσουιτς.

Με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να κρατά απαραβίαστη την εστία του, για ένα ακόμη ματς, και να αποτελεί εγγύηση για τη Μίντλεσμπρο, η ομάδα του νίκησε με 3-0 την Μπρέντφορντ.

Η Μπόρο "έκοψε" από νωρίς τον αέρα της Μπρέντφορντ, που έτσι κι αλλιώς χρειαζόταν ένα θαύμα, με το γκολ του Τόμλιν στο 23ο λεπτό. Ο Κίκι έκανε το 2-0 στο 54ο λεπτό κι ο Αντομά στο 78ό ολοκλήρωσε το θρίαμβο του 3-0.

Με συνολικό σκορ 5-1, η Μπόρο περιμένει μία εκ των Νόριτς και Ίπσουιτς - οι οποίες παίζουν το Σάββατο στη ρεβάνς του 1-1 - στον τελικό των play-offs της Premiership, προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου στην Premier League.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Κωντσταντόπουλος, Αγιάλα, Γουάιτχεντ, Αγιάλα, Γκίμπσον, Φρεντ, Αντομά, Λιντμπίτερ (92' Γουντγκέιτ), Κλέιτον, Τόμλιν (82' Φόρσο), Κίκε (67' Ριτς), Φόσεν

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Μπάτον, Οντουμπάτζο, Ντιν, Ταρκόβσκι, Μπάιντγουελ (60' Ντάλας), Ντιαγκουραγκά (71' Λονγκ), Ντάγκλας, Χότα (60' Τοράλ), Πρίτσαρντ, Τζάτζ, Γκρέι

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ