ΑΓΓΛΙΑ

Στην Εθνική Αγγλίας μετά από 2 χρόνια ο Φέρντιναντ!

Στην Εθνική Αγγλίας μετά από 2 χρόνια ο Φέρντιναντ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ κλήθηκε στα "λιοντάρια" για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2011, με τον Ρόι Χόντσον να αφήνει μάλιστα να εννοηθεί πως τον υπολογίζει βασικό ενόψει των αγώνων με Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο.

Για πρώτη φορά επί παρουσίας Ρόι Χόντσον στον τιμόνι της Εθνικής Αγγλίας, ο Ρίο Φέρντιναντ βρίσκεται μέσα στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέφει έτσι στο διεθνές προσκήνιο μετά από απουσία 21 μηνών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στράφηκε στη λύση του Φέρντιναντ ενόψει των δύο προσεχών αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 (αντίπαλοι το Σαν Μαρίνο και το Μαυροβούνιο) έχοντας και τις απουσίες των τραυματιών Τζόουνς και Τζαγκιέλκα, ενώ σε συνέντευξη Τύπου εκθείασε τον έμπειρο άσο:

"Όλες μου οι αποφάσεις βασίζονται σε ποδοσφαιρικά κριτήρια. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πιστεύω ότι ο Ρίο ενδιαφέρεται να γυρίσει στην ομάδα.

Εάν συνεχίζει να παίζει όπως το κάνει τώρα, το 2014 θα είναι βασικός υποψήφιος για να είναι στην αποστολή της ομάδας που θα πάει στη Βραζιλία, εάν πάρουμε το εισιτήριο για τα τελικά.

Παίζει καλά, η ομάδα του τα πάει εξαιρετικά και αυτή πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον συμπεριλάβω στις κλήσεις μου.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβει κανείς πως βρίσκεται στην ομάδα για να παίξει και όχι για να συμπληρώσει την αποστολή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τριών λιονταριών".

Η αποστολή της Αγγλίας για τα ματς με Σαν Μαρίνο & Μαυροβούνιο:

Τερματοφύλακες: Φόστερ, Χαρτ, Φόρστερ

Αμυντικοί: Μπέινς, Κέιχιλ, Κόουλ, Ντόουσον, Φέρντιναντ, Τζόνσον, Σμόλινγκ, Γουόκερ

Μέσοι: Κάρικ, Κλέβερλι, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Λένον, Μίλνερ, Όσμαν, Πάρκερ, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Γουόλκοτ, Γιανγκ

Επιθετικοί: Ντεφόου, Ρούνεϊ, Στάριτζ, Γουέλμπεκ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ