ΑΓΓΛΙΑ

Σταματάει σε 10 χρόνια ο Βίλας Μπόας

Σταματάει σε 10 χρόνια ο Βίλας Μπόας

Για 10 χρόνια ακόμα θα βρίσκεται στους πάγκους ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος θα ήθελε στη συνέχεια να απολαύσει τη ζωή του όπως το να αγωνιστεί στο Dakar Rally.

Μπορεί να είναι μόλις 35 ετών και να έχει όλο το μέλλον μπροστά του, όμως ο Αντρέ Βίλας Μπόας δε σκοπεύει να προπονεί για πολύ ακόμα.

Επιθυμία του Πορτογάλου είναι να εγκαταλείψει τους πάγκους σε περίπου 10 χρόνια, όπως δήλωσε στην "O Jogo":

"Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με κάνει να ζω με μεγάλη ένταση για 11 μήνες και να αφοσιώνομαι σε αυτό, αλλά νομίζω πως η ζωή επιτρέπει να χαρείς κι άλλα πράγματα. Για μένα υπάρχει ένα όριο και στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια θα έχω σταματήσει.

Το να αγωνιστώ στο Dakar Rally είναι μία εμπειρία ζωής για μένα και κάτι που γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω. Από πάθος έγινε υποχρέωση και πλέον είναι ένας στόχος ζωής, αλλά θα μπορώ να το κάνω μόνο όταν φύγω από το ποδόσφαιρο. Θα το κάνω".

Ακόμη, για το πώς τα έχει καταφέρει ως τώρα, ο νεαρός προπονητής είπε: "Είμαι περήφανος για την καριέρα μου. Προσπαθώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο στις ομάδες που πηγαίνω και απολαμβάνω την αναγνώριση. Δε γνωρίζω πού θα βγάλει η καριέρα μου, αλλά ξέρω ότι δε θα διαρκέσει πάρα πολύ".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ