ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μυστική συνάντηση μεταξύ Ρούνεϊ και Μόγιες

Μυστική συνάντηση μεταξύ Ρούνεϊ και Μόγιες
PHOTOGRAPH: DAVID RICHARDS/EPA

Γουέιν Ρούνεϊ και Ντέιβιντ Μόγιες συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το μέλλον του Άγγλου επιθετικού λίγες μέρες πριν την επίσημη "πρώτη" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε λεπτομέρειες, αλλά και το ποιος είναι ο πρώτος στόχος σε περίπτωση πώλησης του 27χρονου.

Η περίπτωση του Γουέιν Ρούνεϊ είναι αυτή που απασχολεί τον Ντέιβιντ Μόγιες περισσότερο από κάθε άλλη από τη μέρα που ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη Δευτέρα γίνεται η επίσημη "πρώτη" των "κόκκινων διαβόλων" και τα αγγλικά ΜΜΕ στην πλειονότητά τους αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός της Έβερτον θα έχει μία συζήτηση με τον Άγγλο επιθετικό προκειμένου να τεθούν επί τάπητος κάποια πράγματα

Ωστόσο, δημοσίευμα της "Sun" έρχεται να δώσει νέα διάσταση αναφέροντας πως ήδη έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή μεταξύ των δύο ανδρών. Για τη συγκεκριμένη συνάντηση, μάλιστα, πηγή εντός του συλλόγου είπε:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο προπονητής επιθυμεί την παραμονή του Γουέιν. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται περί κακών σχέσεων μεταξύ τους. Ήταν μία φιλική συνάντηση και δόθηκε η ευκαιρία στον Γουέιν να πει πολλά πράγματα που ήθελε να βγάλει από μέσα του. Έχει αρνηθεί πως είχε καταθέσει αίτημα μεταγραφής και όπως όλοι οι κορυφαίοι παίκτες ήταν αναστατωμένος που δεν αγωνιζόταν και ειδικά στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Από εκεί και πέρα, άξιο αναφοράς είναι πως ο Ρούνεϊ σύμφωνα με την "Telegraph" δεν έχει στο μυαλό του μόνο τη φυγή από τη Γιουνάιτεντ, αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Σε περίπτωση πάντως που έπαιρνε μεταγραφή η επιθυμία του θα ήταν να πάει είτε στην Τσέλσι, από τις εγχώριες ομάδες, είτε σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον κοστολογεί στα 25 εκατομμύρια λίρες, ποσό που θα δοθεί -σε περίπτωση πώλησής του- για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν καταθέσει και πέρυσι τον Αύγουστο πρόταση για τον Πολωνό, η οποία είχε απορριφθεί από την Ντόυρτμουντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ