ΑΓΓΛΙΑ

Στα άκρα οι σχέσεις Μπέιλ - Τότεναμ

Στα άκρα οι σχέσεις Μπέιλ - Τότεναμ

Σύμφωνα με την SUN η Τότεναμ απέρριψε πρόταση 93.4 εκ. ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ, κάνοντας έξαλλο τον 24άχρονο άσο

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει σκοπό να σπάσει το δικό της ρεκόρ και να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009 (93.9 εκ. ευρώ).

Ο ποδοσφαιριστής του οποίου τα πόδια αναμένεται να γίνουν "χρυσά" είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ που κοστολογείται από την Τότεναμ με το ποσό των 120 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την SUN η Ρεάλ έκανε επίσημη πρόταση στα "σπιρούνια" 93.4 εκ. ευρώ η οποία και απορρίφθηκε αμέσως. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον 24άχρονο άσο που ζήτησε, σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση, να τον πουλήσουν στην "βασίλισσα".

Όπως γράψαμε και την Παρασκευή, ο Μπέιλ έχει ζητήσει από τους διοικούντες της Τότεναμ να κρατήσουν την υπόσχεση τους και να τον αφήσουν να φύγει από τη στιγμή που η ομάδα δεν βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει ακόμα και οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν φτάσει στα άκρα. Τι θα συμβεί στο τέλος δεν γνωρίζει κανείς, αξίζει όμως να αναφέρουμε πως όταν η Ρεάλ θέλει έναν ποδοσφαιριστή, σχεδόν, πάντα βρίσκει τον τρόπο να τον αποκτήσει.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ