ΑΓΓΛΙΑ

Σκέψεις για βόμβες και... μαθήματα αγγλικών

Σκέψεις για βόμβες και... μαθήματα αγγλικών

Πακέτο από τη Σεντ Ετιέν θέλει η Νιούκαστλ τους Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Ζουμά, για τους οποίους πρέπει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Μαθήματα αγγλικών θα κάνουν οι γαλλόφωνοι της ομάδας κατόπιν απαίτησης του Άλαν Πάρντιου.

Ειλημμένη απόφαση είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού στη Νιούκαστλ ειδικά από τη στιγμή που το μέλλον του Σόλα Αμεόμπι μοιάζει μετέωρο.

Ο Νιγηριανός έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αλλά προς το παρόν δεν έχει του έχει γίνει κάποια κρούση για να ανανεώσει, γεγονός που καθιστά τον Παπίς Σισέ τον μόνο βέβαιο για τη νέα σεζόν.

Πρώτος στόχος για την την επίθεση παραμένει ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν. Ο Γκαμπονέζος έκανε εξαιρετική σεζόν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και η περίπτωσή του φαίνεται αρκετά δύσκολη.

Η Νιούκαστλ, ωστόσο, δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον 24χρονο, αλλά και για τον Κουρτ Ζουμά, έναν ακόμη παίκτη των "στεφανουά" που ξεχώρισε φέτος. Εικάζεται πως θα χρειαστεί περίπου 25 εκ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει και τους δύο, ποσό πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η "τουν", όπως αναφέρει η "Journal", προσπαθεί πρώτα να κάνει δικό της τον Ομπαμεγιάνγκ, αφού το θέμα του επιθετικού επείγει.

Από εκεί και πέρα, αγγλικά θα μιλούν από εδώ και πέρα άπαντες στη Νιούκαστλ σύμφωνα με τη "Sun". Η ομάδα έχει 13 γαλλόφωνους και ο Πάρντιου απαίτησε απ' όλους να μάθουν αγγλικά, αφού οι οδηγίες πλέον θα δίνονται μόνο σε αυτή τη γλώσσα και δε θα υπάρχει μεταφραστής. Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, καθώς υπήρχαν κλίκες μεταξύ των γαλλόφωνων παικτών.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ