ΑΓΓΛΙΑ

Σισέ: "Μόνο νίκη με Στόουκ"

Σισέ: "Μόνο νίκη με Στόουκ"
Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε πως στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Στόουκ η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να είναι έτοιμοι στην ΚΠΡ.

Τη δική της μάχη για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ δίνει η ΚΠΡ.

Οι Λονδρέζοι αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με την Μπόλτον, η οποία παίζει σήμερα (2/5) με την Τότεναμ στο "Ρίμποκ". Σε περίπτωση που ηττηθεί η Μπόλτον, οι παίκτες του Μαρκ Χιούζ θα πρέπει στις δύο αγωνιστικές που απομένουν να συγκεντρώσουν τους ίδιους βαθμούς με τους "τρότερς", καθώς υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων.

Δεδομένου πως την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται από τη Μάντσεστερ Σίτι, το κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό της Κυριακής με τη Στόουκ. Η ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς και αυτό επισημάνθηκε και από τον ίδιο τον Γάλλο, ο οποίος δήλωσε:

"Μου αρέσει η πίεση. Ο προπονητής θα πάρει την απόφαση για το ποιος θα αγωνιστεί, αλλά είτε βρίσκεται κανείς στον αγωνιστικό χώρο είτε στον πάγκο θα πρέπει να είναι έτοιμος".

"Ο καθένας στα αποδυτήρια θα πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα του. Έχουμε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ