ΑΓΓΛΙΑ

Σισέ: "Ηλίθια η αντίδρασή μου"

Σισέ: "Ηλίθια η αντίδρασή μου"
© PA

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter για την απευθείας αποβολή του στο ματς με τη Γουλβς και υποσχέθηκε στους οπαδούς της ΚΠΡ ότι θα επανορθώσει. Χιουζ: "Πήρε το μάθημά του".

Ο Μπόμπι Ζαμόρα έβαλε την ΚΠΡ από νωρίς (16ο λεπτό) στη θέση του οδηγού με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Λονδρέζων, όμως μία στιγμή... τρέλας του Τζιμπρίλ Σισέ είχε ως αποτέλεσμα να έρθει τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος και η Γουλβς να πάρει το πολύτιμο τρίποντο (2-1).

Η ενέργεια του Γάλλου άσου να πιάσει από το λαιμό τον Ρότζερ Τζόνσον ύστερα από τάκλιν από πίσω που του έκανε ο τελευταίος, κάθε άλλο παρά επαγγελματική ήταν, με τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ να μην έχει άλλη επιλογή από το να τον στείλει πρόωρα στα αποδυτήρια.

Ο ίδιος μάλιστα ο Σισέ παραδέχτηκε το λάθος του μέσω της σελίδας του στο Twitter, όπου ζήτησε μάλιστα και συγγνώμη από τους φίλους της ΚΠΡ για την ενέργειά του.

"Γεια, θα η΄θελα να απολογηθώ για την ηλίθια αντίδρασή μου η οποία μας κόστισε το παιχνίδι. Δεν θα έπρεπε να είχα αντιδράσει με αυτό τον τρόπο", τόνισε ο 30χρονος άσος των Λονδρέζων, και συνέχισε:

"Πρέπει να πω ότι το τάκλιν ήταν επικίνδυνο και θα μπορούσε να είχε σπάσει το πόδι μου. Μετά από δύο φορές που έχει σπάσει το πόδι μου φοβήθηκα και αντέδρασα έτσι.

Όμως η αντίδρασή μου ήταν ηλίθια και αισθάνομαι πραγματικά άσχημα επειδή απογοήτευσα την ομάδα μου και χάσαμε 3 σημαντικούς πόντους.

Υπόσχομαι σε όλους τους οπαδούς και στην ομάδα μου ότι θα επανορθώσω".

Σισέ: "Ηλίθια η αντίδρασή μου"
© GETTY IMAGES

Ο τεχνικός της Γουλβς, Νικ ΜακΚάρθι, έδειξε τη "συμπόνοια" του για την άσχημη στιγμή του Σισέ λέγοντας πως "τέτοια κόκκινη κάρτα δεν θα έβγαινε την εποχή που έπαιζα εγώ ποδόσφαιρο", ενώ ο προπονητής της ΚΠΡ, Μαρκ Χιουζ, έκανε λόγο για πάθημα που έγινε... μάθημα.

"Δεν θα έπρεπε να είχε αντιδράσει. Στο παρελθόν έχει σπάσει δύο φορές τα πόδια του και για αυτό αντέδρασε έτσι.

Δεν μπορείς να σηκώνεις τα χέρια σου και να τα βάζεις στο λαιμό του άλλου. Είναι ένα μάθημα που πήρε. Ο διαιτητής δεν μπορούσε να πάρει διαφορετική απόφαση".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ