ΑΓΓΛΙΑ

Σέριγχαμ: "Να παίξει δεξί μπακ ο Τζέραρντ"

Σέριγχαμ: "Να παίξει δεξί μπακ ο Τζέραρντ"

Την άποψη πως ο Στίβεν Τζέραρντ θα πρέπει να καλύψει το κενό στη θέση του δεξιού μπακ για τον αγώνα με την Πολωνία εξέφρασε ο Τέντι Σέριγχαμ. Διαβάστε πώς το αιτιολόγησε.

Ένα "ιστορικό παιχνίδι", όπως το χαρακτήρισε ο Φρανκ Λάμπαρντ, δίνει την Τρίτη η Αγγλία, η οποία υποδέχεται την Πολωνία στο "Γουέμπλεϊ".

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας και όλα δείχνουν ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς κι έτσι οι Άγγλοι χρειάζονται τη νίκη που θα τους στείλει απευθείας στα τελικά του Mundial.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ρόι Χόντσον ενόψει του αγώνα με τους Πολωνούς είναι για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Γκλεν Τζόνσον είναι τραυματίας εδώ και καιρό ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ούτε ο Κάιλ Γουόκερ λόγω της κίτρινης κάρτας που πήρε στον αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Λύση υπάρχει σύμφωνα με τον Τέντι Σέριγχαμ και μπορεί να την δώσει ο αρχηγός. Σύμφωνα με τον πρώην διεθνή Άγγλο επιθετικό θα μπορούσε να καλύψει αυτό το κενό ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος εκτός των άλλων έχει παίξει και τη θέση, έστω κι αν αυτό συνέβη ελάχιστες φορές.

"Θα μπορούσε να το κάνει ο Στίβεν Τζέραρντ επειδή θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλές μπαλιές από τους μπακ. Από αριστερά θα έχουμε τον Λέιτον Μπέινς και αν πάει δεξιά ο Τζέραρντ θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε στο κέντρο κι έναν εκ των Τζακ Γουίλσιρ ή Μάικλ Κάρικ, οι οποίοι επίσης μπορούν να περνούν καλές πάσες" είπε στο talkSPORT ο 47χρονος.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ