ΑΓΓΛΙΑ

Ρούνεϊ: "Εγώ θέλω να παίζω στο κέντρο, ο Μουρίνιο με θέλει στην επίθεση"

Ρούνεϊ: "Εγώ θέλω να παίζω στο κέντρο, ο Μουρίνιο με θέλει στην επίθεση"
© PA

Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε ότι προσπαθεί να σώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στο κέντρο, αλλά κάποιοι δεν τον αφήνουν να το κάνει φωτογραφίζοντας τον Μουρίνιο.

Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αποδείξει ότι δεν μασούν τα λόγια τους. Ο Γουέιν Ρούνεϊ όταν θέλει να πει κάτι το λέει. Άλλες φορές με διπλωματικό τρόπο και άλλες με πιο άμεσο. Αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποίησε και τους δύο.

Από τη μία τόνισε ότι θα παίζει όπου τον θέλουν οι προπονητές του και από την άλλη είπε ότι ουσιαστικά προσπαθεί να σώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στο κέντρο και δεν τον αφήνουν.

"Έχω ακούσει πολλούς να μιλούν για την μετατόπιση μου. Αφήστε εμένα να την κάνω. Αν αυτό είναι που πρόκειται να συμβεί αφήστε να το κάνω. Αν αυτό θα μου αυξήσει το χρόνο της καριέρας μου αισθάνομαι ότι δεν μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω. Δεν μου δίνεται η ευκαιρία να πάω από την επίθεση στο κέντρο. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος να παίζω όπου με θέλει ο προπονητής μου" ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε κάτι που μοιάζει με μπηχτή για τον Μουρίνιο.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε αυτούς που θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει τονίζοντας: "Το έχω ακούσει και δεν συμφωνώ με αυτό".

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει την αυτοκριτική του: "Όχι, για να είμαι ειλικρινής. Νιώθω ότι ξεκίνησα τη χρονιά φυσιολογικά. Είχα ένα κακό παιχνίδι, σίγουρα ένα κακό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Γουότφορντ. Οπότε δεν ανησυχώ. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα, αλλά όταν δεν το κάνω υπάρχει μία υπερβολική κριτική που έρχεται από παντού. Κοιτάξτε, είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Μετά από κάθε αγώνα μιλάω με δύο ανθρώπους, τον μάνατζερ μου και τον πατέρα και μου μιλούν με ειλικρίνεια. Αν δεν έχω παίξει καλά μου το λένε, αλλά το γνωρίζω ούτως ή άλλως.

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπορεί να αισθανθώ εάν παίζω καλά ή όχι. Ήξερα στον αγώνα με τη Γουότφορντ ότι δεν έπαιζα καλά. Δεν μου άξιζε να παίξω στο επόμενο παιχνίδι, το καταλαβαίνω αυτό και η ομάδα τα πάει καλά από τότε. Θα παλέψω όμως να επιστρέψω. Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι θα επιστρέψω"

Τέλος, επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του δοθεί η ευκαιρία: "Δεν έχω πρόβλημα με το να μένω εκτός. Είναι δουλειά του προπονητή και το καταλαβαίνω αυτό, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να μου δοθεί η ευκαιρία για να επιστρέψω"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ