ΑΓΓΛΙΑ

Ρεβάνς με την Κέμπριτζ η Μ. Γιουνάιτεντ

Ρεβάνς με την Κέμπριτζ η Μ. Γιουνάιτεντ

Αν και της χωριζουν τρεις κατηγορίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κέμπριτζ για τον 4ο γύρο του FA Cup και η πρόκριση θα κριθει σε ρεβάνς στο "Old Trafford".

Σε αγώνα ρεβάνς στο "Old Trafford" θα ξεκαθαρίσει ποια από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Κέμπριτζ θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των "16 του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην αποψινή αναμέτρηση του "Abbey Stadium".

Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν τρεις ολόκληρες κατηγορίες μιας που η Κέμπριτζ αγωνίζεται στη Ligue 2 και ο Λουίς Φαν Χάαλ να παρέταξε μία ενδεκάδα γεμάτη πολλά αστέρια, παρόλα αυτά οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν... έσκισαν με την απόδοσή τους και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ρεβάνς με την Κέμπριτζ η Μ. Γιουνάιτεντ

Σημειώνεται πως τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ εκτός έδρας (σε όλες τις διοργανώσεις) έμειναν ισόπαλα, με την ταπεινή Κέμπριζ από την πλευρά της να ολοκληρώνει το ματς χωρίς ούτε ένα σουτ στην εστία του Ντε Χέα.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Ρόχο, Ντι Μαρία, Φαλκάο, Γιανουζάι, Κάρικ, Μπλιντ (86' Σο), Βαλένσια, Φελαϊνί (67' Ερέρα), Γουίλσον (67' Φαν Πέρσι)

Το πρόγραμμα της φάσης των "32" του FA Cup:

Παρασκευή

Κέμπριτζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Σάββατο

Μπλάκμπερν - Σουόνσι (14:45)

Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Τότεναμ - Λέστερ

Μπέρμιγχαμ - Γουέστ Μπρομ

Πρέστον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σάντερλαντ - Φούλαμ

Μάντσεστερ Σίτι - Μίντλεσμπρο

Κάρντιφ - Ρέντινγκ

Ντέρμπι Κάουντι - Τσέστερφιλντ

Τσέλσι - Μπράντφορντ

Λίβερπουλ - Μπόλτον (19:30)

Κυριακή

Μπρίστολ Σίτι - Γουέστ Χαμ (16:00)

Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ (17:00)

Μπράιτον - Άρσεναλ (18:00)

Δευτέρα

Ρότσντεϊλ - Στόουκ (22:00)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ