ΑΓΓΛΙΑ

Ρέντναπ και Χόντσον για την εθνική Αγγλίας

Ρέντναπ και Χόντσον για την εθνική Αγγλίας
Ρέντναπ Χόντσον

Χάρι Ρέντναπ και Ρόι Χόντσον είναι τα δύο πρώτα φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας σύμφωνα με τη "Daily Mail". Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Έτοιμη να ενεργοποιηθεί για να δώσει τέλος στο γρίφο γύρω από τον επόμενο προπονητή της εθνικής Αγγλίας είναι η αγγλική ομοσπονδία.

Αυτό, τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα της "Daily Mail", σύμφωνα με το οποίο οι στόχοι είναι δύο.

Αρχικά, η επιθυμία των ιθυνόντων της αγγλικής ομοσπονδίας είναι να αποκτηθεί ο Χάρι Ρέντναπ. Ο τεχνικός της Τότεναμ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο σύλλογο του Λονδίνου και αυτός είναι ο λόγος που έχει πολλούς θαυμαστές. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού ο Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρος των "σπιρουνιών", έχει ξεκαθαρίσει πως θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στην ομάδα του.

Οι δυσκολίες στην υπόθεση του Ρέντναπ έχουν κάνει την αγγλική ομοσπονδία να έχει και εναλλακτική λύση και αυτή ακούει στο όνομα του Ρόι Χόντσον. Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να δεχτεί κρούση, γεγονός που ο ίδιος θεωρεί μεγάλη τιμή, όπως δήλωσε πρόσφατα.

Να σημειωθεί πως και στους δύο συλλόγους αναμένεται να σταλεί επιστολή, η οποία θα εκφράζει το ενδιαφέρον της αγγλικής ομοσπονδίας, και πως οι άνθρωποι της σχεδιάζουν να συναντήσουν τον Ρέντναπ και τους ιθύνοντες της Τότεναμ στις 15 Απριλίου, όταν τα "σπιρούνια" θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Τέλος, το μόνο δεδομένο είναι πως μετά το τέλος της σεζόν θα αποκτηθεί προπονητής, αφού η αγγλική ομοσπονδία δε θεωρεί πως ο Στιούαρτ Πιρς διαθέτει τις παραστάσεις που απαιτούνται για να οδηγήσει τα "τρία λιοντάρια" στο Euro.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ