ΑΓΓΛΙΑ

Προβάδισμα με Αμορεμπιέτα η Μίντλεσμπρο

Προβάδισμα με Αμορεμπιέτα η Μίντλεσμπρο

Στο Griffin Park αναμετρήθηκαν Μπρέντφορντ και Μίντλεσμπρο, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τα play offs ανόδου από την Championship στην Premier League, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαία νίκη (1-2), χάρη σε τέρμα του Αμορεμπιέτα στις καθυστερήσεις (video).

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μίντλεσμπρο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ, στην μάχη των play offs της Championship με φόντο την άνοδο στην Premier League. Ο Αϊτόρ Καράνκα είδε τον Αμορεμπιέτα να σκοράρει στις καθυστερήσεις και τους φιλοξενούμενους να έχουν πλέον το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού στο "Riverside".

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Μπρέντφορντ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και πάνω από 60% κατοχή μπάλας αλλά την Μίντλεσμπρο να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ. Δράστης ο Γιέλε Βόσεν, με τον Βέλγο επιθετικό να σκοράρει στο 25ο λεπτό για το 0-1, έπειτα από ασίστ του Κλέιτον.

Προβάδισμα με Αμορεμπιέτα η Μίντλεσμπρο

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν αποφασισμένοι να φέρουν το ματς στα ίσα και το κατάφεραν στο 54ο λεπτό, με τον Γκρέι να πετυχαίνει γκολ για το 1-1 και τον Κωνσταντόπουλο να κάνει λανθασμένη εκτίμηση της φάσης. Ο Έλληνας γκολκίπερ πήρε το αίμα του πίσω 7 λεπτά αργότερα, όταν από σέντρα του Οντεμπάγιο και κεφαλιά του Ντάγκλας, πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Προηγουμένως (59') ο Μπάτον είχε πει "όχι" δύο φορές, σε ισάριθμες προσπάθειες του Βόσεν να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η Μπρέντφορντ πίεσε ασφυκτικά για ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού, ωστόσο η αλλαγή του Καράνκα στο 73ο λεπτό έμελλε να αποδειχθεί "χρυσή".

Ο Ισπανός τεχνικός της Μίντλεσμπρο πέρασε στο ματς τον Αμορεμπιέτα αντί του Τόμλιν προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια στην ομάδα του, ωστόσο ο Βάσκος στόπερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε μετά από κόρνερ του Φρεντ για το τελικό 1-2 στο Griffin Park.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Μπάτον, Οντουμπάγιο, Ντιν, Ταρκόφσκι, Μπίντγουελ, Ντιαγκουράγκα, Ντάγκλας, Χότα (77' Ντάλας), Τζατζ (88' Σμιθ), Πρίτσαρντ, Γκρέι.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Κωνσταντόπουλος, Γουάιτχεντ, Αγιάλα, Γκίμπσον, Κλέιτον, Λίντμπιτερ, Αντομάχ, Τόμλιν (73' Αμορεμπιέτα), Βόσεν (83' Φορσό), Μπάμφορντ (90' Κίκε).

Γκολ: 54' Γκρέι / 25' Βόσεν, 90+3' Αμορεμπιέτα

Δείτε σε βίντεο τα τρία τέρματα της αναμέτρησης:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ