ΑΓΓΛΙΑ

Προσωρινός τεχνικός στην Εθνική Αγγλίας ο Στιούαρτ Πιρς

Προσωρινός τεχνικός στην Εθνική Αγγλίας ο Στιούαρτ Πιρς

Ο Στιούαρτ Πιρς θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας στην φιλική αναμέτρηση με την Ολλανδία. Οι δηλώσεις του προέδρου της FA για τον επόμενο τεχνικό. Τι λέει το ...φαβορί Χάρι Ρέντναπ.

Το κενό του Φάμπιο Καπέλο θα καλύψει προσωρινά ο Στιούαρτ Πιρς ο οποίος θα καθοδηγήσει τα "λιοντάρια" στο φιλικό απέναντι στην Ολλανδία στο Γουέμπλεϊ στις 29 του μήνα.

Ο 49χρονος προπονητής, που κάθεται στον πάγκο των Ελπίδων από το 2007, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας (FA), Ντέιβιντ Μπερνστάιν.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Πιρς θα είναι ο τεχνικός μας στον αγώνα με την Ολλανδία. Έχει τεράστια εμπειρία, δουλεύοντας τόσο στις Ελπίδες όσο και δίπλα στον Καπέλο για ένα διάστημα. Είμαι πεπεισμένος ότι με τον Στιούαρτ θα είμαστε σε καλά χέρια", ανέφερε χαρακτηριστικά το αφεντικό της FA που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Ιταλό προπονητή για την προσφορά του.

Όσον αφορά τον μόνιμο τεχνικό της ομάδας; "Θα προσπαθήσουμε γρήγορα να βρούμε τον καλύτερο προπονητή. Ωστόσο δεν θέλουμε να επιταχύνουμε πάρα πολύ την διαδικασία. Πρέπει να γίνει επαγγελματικά. Πιστεύω ότι καλύτερα να είναι Άγγλος ή Βρετανός. Ωστόσο δεν αποκλείω να έρθει άλλος ένας ξένος".

Και ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός; Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ως απόλυτο φαβορί τον Χάρι Ρέντναπ, για τον οποίο ο Μπερνστάιν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Ωστόσο ήδη διεθνείς παίκτες, όπως οι Ρούνεϊ και Φέρντιναντ, εξέφρασαν σε αυτόν την προτίμησή τους μέσω twitter.

Τι λέει όμως ο ίδιος ο τεχνικός της Τότεναμ; "Έχω μια δουλειά να κάνω. Έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι το Σάββατο. Επικεντρώνομαι μόνο στην ομάδα μου", υπογράμμισε ενώ σχετικά με την παραίτηση Καπέλο σχολίασε: "Σοκαρίστηκα, δεν περίμενα να συμβεί αυτό".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ