ΑΓΓΛΙΑ

Προς Άρσεναλ ο Ποντόλσκι

 *** Local Caption *** Lukas Podolski
Ποντόλσκι AFP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Express" ο πρόεδρος της Κολωνίας ενημέρωσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πως ο Λούκας Ποντόλσκι θα μεταγραφεί στην Άρσεναλ.

Ολοένα και πιο κοντά στην Άρσεναλ πλησιάζει ο Λούκας Ποντόλσκι με την πάροδο του χρόνου.

Ο Γερμανός επιθετικός είναι ο πρώτος στόχος των Λονδρέζων για το καλοκαίρι και πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των ομάδων.

Τα νεώτερα στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν να κάνουν με τη συζήτηση που έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της Κολωνίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Express” ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Βέρνερ Βολφ, ενημέρωσε τους υπόλοιπους πως ο 26χρονος θα πάει το καλοκαίρι στην Άρσεναλ.

Η Κολωνία είχε κάνει πρόταση στον Ποντόλσκι για νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών, αλλά εκείνος φαίνεται πως προτιμά να πάει στους “κανονιέρηδες”, με τους οποίους θα έχει την ευκαιρία την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, ο διεθνής με την εθνική Γερμανίας επιθετικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη γερμανική ομάδα, αλλά σε περίπτωση που θέλει να φύγει θα πουληθεί, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν επιθυμούν να τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ