ΑΓΓΛΙΑ

Πρόκριση Λίβερπουλ, ντεμπούτο Μαυρία

Πρόκριση Λίβερπουλ, ντεμπούτο Μαυρία

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Νοτς Κάουντι στο "Άνφιλντ" (4-2), ενώ ο Χάρης Μαυρίας έκανε ντεμπούτο με την Σάντερλαντ (video)

Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-2 την Νοτς Κάουντι στην παράταση και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του αγγλικού λιγκ καπ.

Με τέρματα των Στέρλινγκ στο 4' και Στάριτζ στο 29' οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν 2-0 και το βράδυ στο "Άνφιλντ" φάνταζε... χαλαρό, αλλά δεν ήταν.

Ο Άρκιν μείωσε στο 62', έτσι έγινε ο πρώτος που νίκησε φέτος τον Μινιολέ και ο 84' Κουμπς ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Ο Στάριντζ στο 105'+4 έκανε το 3-2, έτσι έφτασε τα 4 γκολ στα πρώτα 3 επίσημα ματς της Λίβερπουλ (έχει σκοράρει και στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Premier League), ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Χέντερσον στο 109'.

Ντεμπούτο για Χάρη Μαυρία

Ο Χάρης Μαυρίας πραγματοποίησε ντεμπούτο με την φανέλα της Σάντερλαντ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 64' αντί του Μόμπεργκ-Κάρλσον.

Η ομάδα του νίκησε με 4-2 αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 μέσα στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ" από την Μίλτον Κέινς Ντονς.

Η Κρίσταλ Πάλας αποκλείστηκε από την Μπρίστολ Σίτι (2-1), η Σαουθάμπτον νίκησε 5-1 την Μπάρνσλεϊ, η Νόριτς 6-3 την Μπέρι, η Γουέστ Χαμ 2-1 την Τσέλτεναμ, η Γουέστ Μπρομ 3-0 την Νιούπορτ και η Χαλ 1-0 την Λέιτον Όριεντ στην παράταση.

Η Φούλαμ, με τον Καραγκούνη στην 11άδα, νίκησε με 5-4 στα πέναλτι την Μπάρτον Άλμπιον, με 1-1 την κανονική διάρκεια και 2-2 την παράταση.

Λίβερπουλ - Νοτς Κάουντι 4-2

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ