ΑΓΓΛΙΑ

Πιρς: "Δεν περιμένω να είμαι ο νέος προπονητής της Αγγλίας"

Πιρς: "Δεν περιμένω να είμαι ο νέος προπονητής της Αγγλίας"

Ο Στιούαρτ Πιρς παραδέχτηκε ότι δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Δεν εξελίχθηκε καλά το φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την Ολλανδία. Τα "λοντάρια" ηττήθηκαν με 3-2 ενώ οι Κρις Σμόλινγκ, Στίβεν Τζέραρντ και Ντάνιελ Στάριτζ, αποχώρησαν τραυματίες.

Εκτός από τους τραυματισμούς ισχυρό χτύπημα δέχτηκε και η περηφάνια του ηθικού των Άγγλων και του προπονητή της Στιούαρτ Πιρς.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Αγγλίας παραδέχτηκε στην συνέντευξη Τύπου ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, κερδίζοντας απλά χρόνο για τον νέο επίσημο προπονητή της Αγγλίας.

" Δεν νομίζω ότι έχω την εμπειρία γι' αυτή την θέση. Αυτό που κάνω είναι να κερδίσει λίγο χρόνο η ομοσπονδία. Ο προπονητής της εθνικής θα είναι άλλος πιθανότατα και όχι εγώ. Πραγματικά ευχαριστήθηκα αυτή την εβδομάδα και θα ευχαριστηθώ το καλοκαίρι.

Δεν δίνω εξετάσεις. Είμαι συνηθισμένος να κάθομαι σε πάγκο ομάδας και είμαι γύρω από ομάδες. Το προσωπικό και οι παίκτες ήταν άψογοι απέναντι μου.

Δεν μπορείς να εγγυηθείς αποτελέσματα αλλά δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Αυτό δεν αλλάζει την φιλοσοφία μου με κανέναν τρόπο. Θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος που είμαι και σήμερα".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ