ΑΓΓΛΙΑ

Πέρασε από το "Pride Park" η Γιουνάιτεντ, 3-1 την Ντέρμπι

Πέρασε από το "Pride Park" η Γιουνάιτεντ, 3-1 την Ντέρμπι

Την πρόκριση της στην φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της Ντέρμπι στο "Pride Park". VIDEO

Επικίνδυνη ήταν η αποστολής της ομάδας του Λουί Φαν Χάαλ, που βρίσκεται πάντα υπό πίεση, από την στιγμή που αντιμετώπιζε εκτός έδρας ένα από τα πλέον ποιοτικά σύνολα της Championship.

Ωστόσο οι "κόκκινοι διάβολοι" πέρασαν από το "Pride Park" και εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για την φάση των "16" του FA Cup. O Ρούνεϊ στο 16' έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γιουνάιτεντ, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Θορν στο 37ο λεπτό. Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπλιντ και Μάτα έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, που κράτησαν έως το τέλος το υπέρ τους 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΝΤΕΡΜΠΙ: Κάρσον, Κρίστι, Κίοχ, Σάκελ, Γουόρνοκ, Θορν (76' Ράσελ), Μπάτερφιλντ, Τζόνσον (76' Χέντρικ), Ινς, Μπλάκμαν (59' Καμαρά), Μάρτιν.

ΜΑΝUTD: Ντε Χέα, Βαρέλα, Σμόλινγκ, Μπλιμντ, Μπόρθγουϊκ-Τζάκσον, Φελαϊνί, Σνιντερλέν (73' Κάρικ), Μάτα (84' Ερέρα), Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ρούνεϊ.

Τα ζευγάρια της φάσης των 32 του FA Cup:

Ντέρμπι - Μάντσεστερ Γ. 1-3 (37' Θορν / 16' Ρούνεϊ, 65' Μπλιντ, 83' Μάτα)

Γουέστ Μπρόμιτς - Πιτέρμπορο

Μπόλτον - Λιντς

Άρσεναλ - Μπέρνλι

Ρέντινγκ - Γουόλσολ

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι

Σριούσμπερι - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Νότινγχαμ Φόρεστ - Γουότφορντ

Καρλάιλ - Έβερτον

Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ

Όξφορντ - Μπλάκμπερν

Πόρτσμουθ - Μπόρνμουθ

Κόλτσεστερ - Τότεναμ

Μπέρι - Χαλ

Μίλτον Κέινς Ντονς - Τσέλσι

Για όσους επιμένουν πως "ο Wayne Rooney έχει ξοφλήσει ποδοσφαιρικά".Γκολ-ποίημα. Σουτ που άλλοι δεν θα είχαν σκεφτεί καν...

Posted by SPORT 24 (www.sport24.gr) on Friday, January 29, 2016
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ