ΑΓΓΛΙΑ

Παίκτες κατά Ρέντναπ!

Παίκτες κατά Ρέντναπ!
Χάρι Ρέντναπ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Χάρι Ρέντναπ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

"Μαχαίρια" φαίνεται πως έχουν βγει στα αποδυτήρια της Τότεναμ.

Το κλίμα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" είναι πολύ βαρύ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και αυτό έχει επηρεάσει τις σχέσεις των παικτών με τον προπονητή.

Τα "σπιρούνια" άρχισαν φανταστικά τη σεζόν και πολλοί έκαναν λόγο ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι μόλις δύο νίκες στους τελευταίους 11 αγώνες έχουν ρίξει την ομάδα στην πέμπτη θέση και πλέον ακόμα και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τεθεί σε κίνδυνο. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ο αποκλεισμός από το κύπελλο Αγγλίας με το βαρύ 5-1 από την Τσέλσι.

Αυτοί οι παράγοντες έχουν προβληματίσει άπαντες στο σύλλογο και οι παίκτες θεωρούν σύμφωνα με το goal.com πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλα έχει ο Χάρι Ρέντναπ. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, ενημέρωσαν ήδη τους ατζέντηδές τους, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν επικοινωνία με τον Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρο των Λονδρέζων.

Εκτιμάται πως υπάρχουν ιθύνοντες της Τότεναμ που έχουν ανησυχήσει τόσο πολύ για όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, ώστε να σκέφτονται πλέον ακόμα και το ενδεχόμενο αποπομπής του Ρέντναπ στο τέλος της σεζόν. Ως τώρα το σενάριο φυγής του 65χρονου θα έπαιρνε σάρκα και οστά μόνο αν ο ίδιος επέλεγε να συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική Αγγλίας, αλλά μάλλον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

"Οι παίκτες αισθάνονται πως δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τους αγώνες που δίνουν. Για παράδειγμα μπορεί να κάνουν όλη την εβδομάδα το 4-5-1 και να παίξουν με 4-4-2 ή το αντίστροφο" είπε πηγή στο goal.com και προσέθεσε: "Επιπλέον, αισθάνονται πως δε δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες της τακτικής. Ένα κοινό παράπονο είναι πως δε δουλεύουν τα στημένα αμυντικά. Αμφισβητούνται οι προπονητικές του ικανότητες και το πόσο μπορεί να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές".

Επίσης, ένα ακόμη πρόβλημα σύμφωνα με τους παίκτες είναι πως κάποιοι εξ αυτών παίζουν συνεχώς. Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς, Σκοτ Πάρκερ, Κάιλ Γουόκερ, Μπραντ Φρίντελ, Μπενουά Ασού Εκοτό, Γιούνες Καμπούλ και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έχουν αρχίσει στα 28 από τα 34 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ καταπονημένοι.

Επ' αυτού η ίδια πηγή είπε: "Μερικοί παίκτες είναι εξαντλημένοι και απόρροια αυτοί είναι να μην παίζουν τόσο καλά όσο θα μπορούσαν. Αν δει κανείς τι κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι μάνατζερ προσπαθούν να κρατούν φρέσκια την ομάδα τους. Ο Χάρι επιλέγει την ίδια ενδεκάδα και τους αφήνει έτσι".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ