ΑΓΓΛΙΑ

Όουεν: "Πρωτάθλημα η Τσέλσι, στην 4άδα η Λίβερπουλ"

Όουεν: "Πρωτάθλημα η Τσέλσι, στην 4άδα η Λίβερπουλ"

Ο Άγγλος πρώην διεθνής στράικερ και νυν σχολιαστής για το BBC, Μάικλ Όουεν, προέβλεψε πως η Τσέλσι θα πάρει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ λόγω Μουρίνιο, ενώ υποστήριξε πως η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει εισιτήριο για το CL.

"Η Τσέλσι είναι το φαβορί για εμένα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανεξάρτητα από τη μεταγραφική δραστηριότητα. Η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο έχει μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Μουρίνιο δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ και ο "Special One" αξίζει πλήρως τον τίτλο που έχει κερδίσει", ήταν το σχόλιο για την Τσέλσι από τον άλλοτε άσο των Λίβερπουλ, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ, ο οποίος υπογράμμισε αναφορικά με τους "reds":

"Πολλά θα εξαρτηθούν από το αστέρι της ομάδας, Λουίς Σουάρες. Εάν φύγει θα είναι ανηφορική η διαδρομή για τον Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος έχει ζητήσει από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να είναι υπομονετικοί αυτούς τους μήνες του καλοκαιριού.

Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αντικατασταθεί και θα πρέπει να αποκτηθεί παραπάνω από ένας φορ για να ισοφαριστούν τα γκολ του. Εάν μείνει ο Σουάρες και έρθουν μερικά νέα αποκτήματα, τότε η 4η θέση θα είναι ανοιχτή για τη Λίβερπουλ".

Όσον αφορά στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία εμφανίζεται φέτος για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια χωρίς τον Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της, ο Όουεν είπε:

"Ενώ η Γιουνάιτεντ έχει την πιο σταθερή ομάδα, ο σύλλογος γενικά βρίσκεται σε μία περίοδο μετάβασης όσον αφορά στον προπονητή και στα αποδυτήρια.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει η φόρμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και, αν φτάσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο όπως πέρυσι, η Γιουνάιτεντ θα είναι σίγουρα μέσα στους διεκδικητές".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ