ΑΓΓΛΙΑ

O παίκτης της Premier League και η πόρνη πολυτελείας

O παίκτης της Premier League και η πόρνη πολυτελείας

Ποδοσφαιριστής μιας εκ των μεγάλων ομάδων της Premier League πλήρωσε περισσότερες από 10.000 λίρες σε πόρνη πολυτελείας για να του ικανοποιήσουν τα γούστα του.

Ακόμα ένα ροζ σκάνδαλο ετοιμάζεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της Premier League. Ο πρωταγωνιστής του δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους αλλά η υπόθεση φαίνεται ότι έχει πάρει ήδη το δρόμο προς τα δικαστήρια για κάτι που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα Μέσα της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρωταγωνιστής μας είναι ένας παντρεμένος ποδοσφαιριστής με παιδιά ο οποίος είπε να παραστρατίσει λίγο.

Για αυτό το λόγο είπε να κλείσει ένα ραντεβού με μία πόρνη πολυτελείας. Σε ένα από τα ταξίδια του στο Παρίσι συνάντησε "τυχαία" μία που είχε το ρόλο της μεσάζουσας. Γρήγορα η επαφή τους συνεχίστηκε και στα social media και συγκεκριμένα στο Snap chat.

O παίκτης της Premier League και η πόρνη πολυτελείας

Εκείνη του έστειλε διάφορες... υποψήφιες με τον παίκτη στη συνέχεια να θέτει τον πρώτο του όρο. Ήθελε οι υποψήφιες να έχουν δυνατή πίσω κίνηση. Μάλιστα, τα στάνταρ του ήταν από ένα επίπεδο και πάνω. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο παίκτης απέρριψε μία πόρνη αφού τα προσόντα της ήταν μικρότερα από ότι έδειχναν στις φωτογραφίες.

Τελικά, βρήκε την εκλεκτή του και προσφέρθηκε να πληρώσει όχι μόνο 9.000 λίρες που ήταν η αμοιβή, αλλά και τα έξτρα. Ποια ήταν αυτά; Τα αεροπορικά της εισιτήρια καθώς και 900 λίρες για να πάρει παπούτσια. Μάλιστα, της έδωσε τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας για να μπορέσουν να αγοραστούν τα παπούτσια.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ όμως εξαιτίας των περιέργων απαιτήσεων που είχε. Ποιες ήταν αυτές δεν έγιναν γνωστές, όμως το ραντεβού ναυάγησε με το παίκτη να είναι έξαλλος αφού είχε δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ