ΑΓΓΛΙΑ

Ντι Ματέο: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"

Ντι Ματέο: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"

Η Τσέλσι, στην μάχη για την διεκδίκηση της 4ης θέσης, έχασε έδαφος με την νέα ισοπαλία με την Φούλαμ. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, όπως δήλωσε, δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του μίλησε για την αναγκαιότητα να νικήσουν σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια για να μπορέσουν τελικά να βρεθούνε στην τετράδα αφήνοντας πίσω το αποτέλεσμα με την Φούλαμ.

Για μεγάλο διάστημα οι "μπλε" προηγούνταν με το πέναλτυ του Λάμπαρντ μέχρι την ισοφάριση από τον Ντέμπσεϊ στο 82ο λεπτό.

Ο 41χρονος τεχνικός της Τσέλσι πιστεύει ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα για να βρεθεί στην 4αδα για μια θέση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαστε πιο κοντά στην 4η θέση από ότι βρισκόμασταν καθώς όλη την χρονιά προσπαθούμε να καλύψουμε κενά. Η κατάσταση ήταν εξαρχής δύσκολη και πλέον πρέπει να το δούμε θετικά γιατί βρισκόμαστε πιο κοντά στην κατάταξη. Έχουμε καλό σύνολο που μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται. Όταν παίζεις για να καλύψεις κενά υπάρχει πάντα πίεση και πλέον βρισκόμαστε έναν πόντο πιο κοντά. Φυσικά, δεν μπορείς να ξεγράψεις την Νιούκαστλ με τις νίκες που σημειώνει. Σίγουρα θα είναι τρεις οι ομάδες που θα παλέψουν για την 4η θέση η οποία είναι σημαντική για εμάς. Θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι καθώς είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είναι γεγονός ότι έχουμε δυνατή ομάδα και παίκτες. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήρθε όταν δεχτήκαμε το γκολ καθώς προηγούμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια. Μετά το πέναλτι δεν απειλήσαμε για να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα καθώς η Φούλαμ είναι σκληρή ομάδα. Το 1-0 από μόνο του είναι "ευρθαυστό" και μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές αυτή την σεζόν. Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο και θα παλέψουμε μέχρι τέλους".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ