ΑΓΓΛΙΑ

Νέο συμβόλαιο για Φέρντιναντ

Νέο συμβόλαιο για Φέρντιναντ

Σε υπογραφή νέου συμβολαίου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται ο Ρίο Φέρντιναντ με τον Σερ 'Αλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει χαρακτηριστικά: "Μπορούμε να τον βοηθήσουμε να συνεχίσει να αγωνίζεται".

Το συμβόλαιο του αμυντικού της Γιουνάιτεντ λήγει την επόμενη χρονιά αλλά ο Φέργκιουσον πιστεύει ότι με την σωστή φυσική κατάσταση ο παίκτης θα μπορούσε να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα.

Το τρέχον συμβόλαιο του 33χρονου Άγγλου διεθνή κοστίζει 120 χιλ. λίρες την εβδομάδα με το νέο να πρόκειται να περιλαμβάνει μειωμένες αποδοχές με μπόνους συμμετοχής.

"Ο Ρίο είναι σχετικά νέος ως αμυντικός. Όλα εξαρτώνται από την φυσική κατάσταση στην οποία αισθάνεται ότι βρίσκεται και για την ώρα σε αυτό που κάνει αποδίδει καλά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Θα έχουμε επικοινωνία μαζί του και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.

Προσαρμόζεται πολύ καλά και επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα και μπορεί να ανταποκριθεί στα παιχνίδια που τον χρειαζόμαστε" είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ".

Ο Σερ 'Αλεξ έχει ήδη στην 11αδα του γηραιούς βετεράνους όπως ο Σκόουλς και ο Γκιγκς έχοντας δηλώσει νωρίτερα στην χρονιά ότι ο Φέρντιναντ έπρεπε να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού γιατί είχε χάσει έδαφος.

Νέο συμβόλαιο για Φέρντιναντ

Ωστόσο ο τεχνικός των "μπέμπηδων" πιστεύει ότι παρά τους τραυματισμούς του δεν έχει επηρεάσει αρνητικά τους νεότερους της ομάδας.

Επιπλέον δήλωσε:

"Ακόμα μου φαίνεται σαν να έφερα τον Ρίο στην ομάδα πριν 3-4 χρόνια και κάθε φορά ξεχνάω ότι βρίσκεται εδώ σχεδόν για μια 10ετια.

Πλέον έχει το ρόλο του ανθρώπου με την μεγαλύτερη επιρροή στα αποδυτήρια. Είναι πολύ κοντά με όλους τους παίκτες".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ