ΑΓΓΛΙΑ

Μπάρτον: "Τι δι@...λο σκεφτόμουν;"

Μπάρτον: "Τι δι@...λο σκεφτόμουν;"
Μπάρτον Τέβες

Ακόμα απορεί με την αντίδρασή του στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Τζόι Μπάρτον, ο οποίος παραδέχτηκε επίσης πως έχει κάνει στο παρελθόν μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το απίστευτο ξέσπασμα του Τζόι Μπάρτον κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του οποίου τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές.

Ο Άγγλος όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει το εν λόγω περιστατικό, αλλά μίλησε γι' αυτό στη "Sun", μέσω της οποίας παραδέχτηκε πως δεν πιστεύει πώς είχε ενεργήσει κατ' αυτόν τον τρόπο.

"Απογοήτευσα τον εαυτό μου. Γνώριζα πως θα μπορούσαμε να υποβιβαστούμε, πως εκείνοι έπαιζαν για το πρωτάθλημα και ήμουν ο αρχηγός. Η πίεση ήταν μεγάλη. Ο Τέβες έκανε ό,τι έκανε, αλλά εγώ αντέδρασα..."

"Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανα. "Τι διά...ο σκεφτόμουν;" αναρωτιέμαι. Εκείνη τη στιγμή για έναν περίεργο λόγο θεωρούσα πως έκανα το σωστό, αλλά γνωρίζω πως δεν ήταν. Θα μάθω από αυτό", είπε ο μέσος της Μαρσέιγ.

Επιπλέον, ο 30χρονος αποκάλυψε μέσω του "GQ Style" πως έχει παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού: "Έκανα ένα ταξίδι, ήμουν ήρεμος και ήθελα να μάθω περισσότερα. Συνήθιζα να πηγαίνω σε συναντήσεις γιατί ενδιαφερόμουν να δω τι θα πουν. Αντιθέτως, δε με ένοιαζαν οι συναντήσεις για τα ναρκωτικά, αφού δεν έχω δοκιμάσει ποτέ".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ