ΑΓΓΛΙΑ

Μιραλάς: "Θέλω πολλά γκολ με την Έβερτον"

Μιραλάς: "Θέλω πολλά γκολ με την Έβερτον"

Ο Κέβιν Μιραλάς μετράει ήδη 3 γκολ στα φιλικά προετοιμασίας της Έβερτον και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των "ζαχαρωτών" έστειλε μήνυμα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τον ίδιο στη συνέχεια (video).

"Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρα, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε όμορφα και είμαι χαρούμενος επειδή πέτυχα ένα ωραίο γκολ", δήλωσε ο πρώην φορ του Ολυμπιακού για το γκολ του κόντρα στη Γιουβέντους, για να συνεχίσει:

"Είναι σημαντικό για μένα να σκοράρω σε κάθε αγώνα. Έχω πετύχει τρία γκολ σε 4 παιχνίδια και για μένα αυτή είναι μία καλή περίοδο προετοιμασίας.

Το σημαντικότερο είναι πως δεν έχω τραυματισμούς, έχουμε ακόμα τρία φιλικά και ελπίζω να πετύχω 2 με 3 γκολ.

Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν μου. Έπαιξα πολλά παιχνίδια πέρυσι και ελπίζω να μείνω μακριά από τραυματισμούς και να σημειώσω πολλά τέρματα. Φυσικά και θέλω να βγάλω αρκετές ασίστ επίσης και να έχω καλές εμφανίσεις.

Είμαι ευτυχισμένος που με αγαπούν οι οπαδοί για τις δυνατές μου εμφανίσεις, το στιλ μου είναι λίγο διαφορετικό και μου αρέσει που παίζω στην Έβερτον".

Υπενθυμίζεται πως η ερχόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Έβερτον στο International Champions Cup θα την φέρει αντιμετώπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ