ΑΓΓΛΙΑ

"Κοιμόμουν σε καναπέ στην Ελλάδα"

"Κοιμόμουν σε καναπέ στην Ελλάδα"

"Δεν με πλήρωναν, αναγκάστηκα να κοιμάμαι στον καναπέ ενός φίλου" αναφέρει ο μεσοεπιθετικός Φεμπιάν Μπράντι αναφορικά με την εμπειρία του στον Παναιτωλικό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπράντι με αφορμή την μεταπήδηση του στις "λεπίδες" θυμήθηκε μιλώντας στην ιστοσελίδα "The Star" τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναιτωλικό.

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε κοιμόταν στον καναπέ ενός φίλου του, όντας απένταρος!

"Είχα να παίξω ποδόσφαιρο 1,5 χρόνο λόγω τραυματισμών. Δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν ατζέντη που με ενημέρωσε για έναν σύλλογο στην Ελλάδα.

Πήγα εκεί ελπίζοντας πως θα παίξω ποδόσφαιρο. Μου υποσχέθηκαν σπίτι και αυτοκίνητο, όμως δεν έπαιρνα καν τον μισθό μου στο τέλος του μήνα, ενώ αναγκαζόμουν να κοιμηθώ στον καναπέ ενός φίλου", δηλώνει ο Μπράντι για να συμπληρώσει:

"Έπρεπε να τους ζητήσω ένα κρεβάτι και λίγα χρήματα για να ζήσω. Δεν ζήτησα πολλά. Μου υποσχέθηκαν πως θα επιλύσουν το θέμα, όμως δεν το έκαναν ποτέ και αναγκάστηκα να λύσω το συμβόλαιο μου".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ