ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πήρε Καλί και δένει Μπακάκη ως το 2016

Πήρε Καλί και δένει Μπακάκη ως το 2016
INTIME SPORTS

Η ενίσχυση του Παναιτωλικού συνεχίζεται με αυτό που απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Μετά από αυτή του Αλέξη Καλογέρη, του Σιρίλ Καλί και της ανανέωσης του Μιχάλη Μπακάκη.

Μετά την απόκτηση του Αλέξη Καλογέρη η επόμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναμένεται να αφορά τον Σιρίλ Καλί και της ανανέωσης του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο 29χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός προτίμησε τελικά την ομάδα του Αγρινίου από την παραμονή του στην Βέροια μετά από ένα δεκαήμερο ανατροπών όσον αφορά το που θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο.

" Έγινε αυτό που ήθελα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων. Άφησα μια πολύ σημαντική ομάδα για την καριέρα μου την οποία και ευχαριστώ πολύ, για να συνεχίσω σε ένα κλαμπ με πολύ μεγάλη δυναμική, θαυμάσιους ανθρώπους και υψηλές φιλοδοξίες.Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να την ανταποδώσω και να ευχαριστήσω και τον κόσμο", δήλωσε ο Καλί στην εφημερίδα Sportday.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περιπτώσεις των Καλογέρη και Καλί σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία από την περσινή τους αν και σύντομη συνεργασία τους στην Βέροια.

Όσον αφορά τον Μπακάκη πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο ταλαντούχος και εξελίξιμος αμυντικός που αποτέλεσε από τους βασικούς συντελεστές της άμεσης επιστροφής του Παναιτωλικού από την Football League στην Super League συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι το 2016.Μία κίνηση από πλευράς του Μπακάκη που φανερώνει και το δέσιμό του με τον Παναιτωλικό παρά το γεγονός ότι με τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων της Super League. Ακόμη στην ομάδα του Αγρινίου βρίσκονται στην τελική ευθεία απόκτησης ενός έμπειρου Έλληνα τερματοφύλακα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ