ΑΓΓΛΙΑ

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας για το 2016 ο Λαλάνα

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας για το 2016 ο Λαλάνα

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας για το 2016 αναδείχθηκε ο Άνταμ Λαλάνα. Ο παίκτης της Λίβερπουλ νίκησε τους Τζέιμι Βάρντι και Γουέιν Ρούνεϊ στις προτιμήσεις.

Ο Άνταμ Λαλάνα αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας για το 2016, αφού κέρδισε περισσότερες ψήφους φιλάθλων σε σχέση με παίκτες όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Τζέιμι Βάρντ.

Ο 28χρονος είναι μέλος των "λιονταριών" απ' το 2013, έχοντας καταγράψει συνολικά 29 συμμετοχές. Τη χρονιά που έφυγε είχε στο ενεργητικό του δέκα συμμετοχές και τρία γκολ.

Το βραβείο απονέμεται από ψηφοφορία της λέσχης υποστηρικτών Αγγλίας, με τον διεθνή μέσο να συγκεντρώνει 39% των ψήφων, ενώ ο Βάρντι πήρε το 12% και ο Ρούνεϊ μόλις το 8%.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, τόνισε: "Αυτό το βραβείο είναι μεγάλη τιμή. Τα πράγματα πήγαν καλά για την ομάδα μου κι αυτό πάντα βοηθά. Όταν παίζεις καλά στον σύλλογό σου, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο και στην εθνική ομάδα. Αυτό συνέβη, αλλά δεν θέλω να συμβεί αυτό για μία χρονιά, θέλω να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ