ΑΓΓΛΙΑ

Ίσως να μην αγωνιστεί ξανά ο Μουάμπα

Ίσως να μην αγωνιστεί ξανά ο Μουάμπα
Μουάμπα

Ο Όουεν Κόιλ, τεχνικός της Μπόλτον, δήλωσε πως δε γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους ο Μουάμπα. Διαβάστε, ακόμη, τι είπε ο ίδιος ο παίκτης για την επιστροφή του στο "Ρίμποκ" ως θεατής.

Μ πορεί το χθεσινό (2/5) παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπόλτον να ήταν πολύ σημαντικό για τους στόχους που έχουν οι δύο ομάδες, όμως, αυτό που ξεχώρισε ήταν η επιστροφή του Φαμπρίς Μουάμπα.

Ο μέσος των "τρότερς" παρακολούθησε το παιχνίδι από τις κερκίδες, ενώ στην αρχή χαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας του.

Η υγεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όμως, ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος, για να μπορέσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Ο Όουεν Κόιλ, προπονητής της Μπόλτον, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μουάμπα στους αγωνιστικούς χώρους και ξεκαθάρισε πως δεν είναι βέβαιος αν ο 24χρονος θα καταφέρει να γυρίσει ξανά.

"Ήταν φανταστικό που είδαμε ξανά τον Φαμπρίς και που διαπιστώσαμε πως έχει επανέλθει. Όλοι ξέρουμε τι είναι σημαντικό για μας, η υγεία μας και οι οικογένειές μας, δε θα έπρεπε να το ξεχνάμε. Ήταν στα αποδυτήρια και ήταν λογικό να είναι όλοι χαρούμενοι όταν τον είδαν πως είναι καλά".

"Νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να πούμε αν θα ξαναπαίξει, αλλά η ανάρρωσή του είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου. Πάντως, είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να πω τι θα συμβεί".

Από την πλευρά του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι εντάξει. Χαίρομαι που επέστρεψα και που βλέπω ξανά τους φιλάθλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την υποστήριξη που είχα και που μπορώ να μιλήσω ξανά και να περπατήσω".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ