ΑΓΓΛΙΑ

Ήθελε να παίξει στο Euro o Σκόουλς

Ήθελε να παίξει στο Euro o Σκόουλς
Σκόουλς

Ο Πολ Σκόουλς δήλωσε πως δεν του έγινε κρούση πριν το Euro 2012, αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε να έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή. Διαβάστε ακόμη τι είπε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ούτε ένα τηλεφώνημα δεν πήρε ο Ρόι Χόντσον τον Πολ Σκόουλς πριν από το Euro 2012.

Ο Άγγλος μέσος, ο οποίος είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από απουσία έξι μηνών, έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς αυτό να συγκινήσει τελικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο Χόντσον πίστευε πως ο Σκόουλς θα θέλει να αφοσιωθεί στην ομάδα του και πιθανότατα θα αρνιόταν την οποιαδήποτε κλήση. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν υπήρξε επαφή.

Ο 37χρονος, πάντως, ρωτήθηκε πώς θα απαντούσε σε περίπτωση που τον καλούσαν στην εθνική και είπε: "Δεν ξέρω. Ήταν κολακευτική η συζήτηση που γινόταν επ' αυτού. Ωστόσο, δε ρωτήθηκα, οπότε δε σημαίνει τίποτα".

Όσον αφορά την απόφασή του να επιστρέψει μόλις λίγους μήνες μετά από τη μέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο σχολίασε: "Ήθελα πολύ να παίξω. Ήμουν εντάξει τους πρώτους μήνες που σταμάτησα και δε μου έλειπε τίποτα".

"Ωστόσο, από τη στιγμή που επέστρεψα στο Κάριγκτον και άρχισα να προπονώ τις ρεζέρβες μου ήταν δύσκολο, ειδικά όταν η ομάδα είχε τόσους τραυματισμούς. Αν έμενα εκτός και δεν είχα τις ρεζέρβες πιθανότατα θα ήμουν καλά. Ωστόσο, κάθε μέρα που περνούσε ήθελα να προπονούμαι και να συμμετέχω".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ