ΑΓΓΛΙΑ

Η κατάντια του Γκασκόιν

Η κατάντια του Γκασκόιν

Ο Πολ Γκασκόιν νικήθηκε εκ νέου από το πάθος του για αλκοόλ, με τον μάνατζέρ του να δηλώνει ευθαρσώς πως δεν ξέρει αν μπορεί να τον σώσει κανείς! Έκκληση για βοήθεια και από τον Σμάιχελ (video)!

Ο Πολ Γκασκόιν έχει σοβαρό "θέμα" με το αλκοόλ και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να απεξαρτηθεί από αυτό το πάθος, που μέρα με τη μέρα τον οδηγεί στο χείλος του γκρεμού.

Η τελευταία απόδειξη είναι η παρουσία του το βράδυ της Πέμπτης σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Νόρθαμπτον, με τον "Γκάζα" να εμφανίζεται μεθυσμένος και να δυσκολεύεται να αρθρώσει λέξεις, γεγονός που καταγράφηκε ανάγλυφα μέσα από video που δημοσίευσε η αγγλική "Sun".

"Ήταν μεθυσμένος στην εκδήλωση. Έχει ανάγκη από βοήθεια αν και δεν ξέρω αν μπορεί κάποιο να τον σώσει", τόνισε σε εκπομπή του BBC ο μάνατζέρ του, Τέρι Μπέικερ, και πρόσθεσε:

"Δεν θα με ευχαριστεί για αυτά που λέω αλλά έχει ανάγκη να βοηθηθεί άμεσα. Πριν μερικούς μήνες ήταν καλά όμως τώρα τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και είναι και αυτός υπεύθυνος.

Η ζωή του βρίσκεται πάντα σε κίνδυνο επειδή είναι αλκοολικός. Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει".

Η κατάντια του Γκασκόιν

Αυτός δεν είναι πάντως ο μοναδικός που ζήτησε δημόσια βοήθεια για τον αγαπημένο "Γκάζα" των Άγγλων φιλάθλων, καθώς το ίδιο έκανε και ο Πίτερ Σμάιχελ μέσω της σελίδας του στο Twitter.

"Δεν είναι καθόλου ωραίο να βλέπεις κάτι τέτοιο. Ο Γκάζα χρειάζεται βοήθεια. Έφτασε η ώρα για την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και τον πρόεδρό της Γκόρντον Τέιλορ να παρέμβουν.

Είμαστε υπεύθυνοι για το πως ζούμε τις ζωές μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε, και νομίζω πως η ποδοσφαιρική κοινότητα, ως οικογένεια που ισχυρίζεται αρκετές φορές πως είναι, πρέπει να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει τον Γκάζα και άλλους όπως εκείνος.

Αυτό που ενοχλεί τώρα είναι οι άνθρωποι. Εκείνος πρόσεχε όσους ήταν κοντά του, τώρα έχει εγκαταλειφθεί από πολλούς...

Υπάρχει πάντα η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι. Από αυτά που είδαμε σήμερα από τον Γκάζα, έφτασε η ώρα για το ποδόσφαιρο.

Και σε όλα αυτά δεν ανέφερα ότι μπορεί να βοηθήσει η FA, η UEFA ή και η FIFA...!"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ