ΑΓΓΛΙΑ

Η έκρηξη του Μπάρτον

Η έκρηξη του Μπάρτον
Μπάρτον

Δείτε τον Τζόι Μπάρτον να χάνει τον έλεγχο και να χτυπάει τους Κάρλος Τέβες και Σαμίρ Νασρί, αλλά και τους Τιμ Κέιχιλ και Γιοάν Καμπάιγ να πιάνονται στα χέρια (vid).

Τσιτωμένα ήταν τα νεύρα πολλών ποδοσφαιριστών στα χθεσινά (13/5) παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς σχεδόν τα πάντα κρίνονταν, αφού γινόταν μάχη το πρωτάθλημα, την είσοδο στην τετράδα και τη σωτηρία.

Συνεπώς, ήταν επόμενο να ξεφύγουν κάποιοι εξ αυτών, με τον Τζόι Μπάρτον να κατακτά τον άτυπο τίτλο του νικητή σε αυτή την κατηγορία.

Ο Άγγλος μέσος είναι γενικά οξύθυμος και το απέδειξε για μία ακόμη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Μάντσεστερ Σίτι. Η ΚΠΡ μαχόταν για τη σωτηρία της κι ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 1-1, σκορ που τη βόλευε, ο αρχηγός της προέβη σε μία αψυχολόγητη ενέργεια.

Έριξε αγκωνιά στον Κάρλος Τέβες με αποτέλεσμα ν' αποβληθεί. Μόλις είδε την κόκκινη κάρτα βγήκε εκτός εαυτού και χτύπησε με γονατιά τον Σέρχιο Αγκουέρο, απόρροια του οποίου ήταν να δημιουργηθεί σύρραξη. Τελικά οι άνθρωποι της ΚΠΡ κατόρθωσαν να τον απομακρύνουν εκτός αγωνιστικού χώρου με τον ίδιο να συνεχίζει να είναι έξαλλος.

Πιο ήπιο ήταν το περιστατικό ανάμεσα στους Τιμ Κέιχιλ της Έβερτον και Γιοάν Καμπάιγ της Νιούκαστλ. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια ενώ βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα συνέχισαν να... λύνουν τις διαφορές τους στη φυσούνα, όπου τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ