ΑΓΓΛΙΑ

Η διοίκηση της Μπλάκπουλ απαιτεί 20.000 λίρες από 67χρονο συνταξιούχο!

Η διοίκηση της Μπλάκπουλ απαιτεί 20.000 λίρες από 67χρονο συνταξιούχο!
PHOTOGRAPH: ALEX MORTON/ACTION I

Η οικογένεια που βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της Μπλάκπουλ απείλησε με μήνυση φίλαθλο της ομάδας εξαιτίας υβριστικών σχολίων του στο Facebook και τώρα καλείται να δώσει 20.000 λίρες για να αποφύγει τα δικαστήρια!

Η κόντρα μεταξύ των οπαδών της Μπλάκπουλ και της οικογένειας Όιστον που έχει την ιδιοκτησία του συλλόγου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Έτσι μετά τα αυγά, τις φωτοβολίδες και τις βόμβες καπνού που πετάχτηκαν από τους φίλους των "μανταρινιών" στο ''Bloomfield Road'' ως διαμαρτυρία προς τα αφεντικά μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας στη League 1, έρχεται τώρα ένα νέο περισταστικό να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Πρωταγωνιστής ο 67χρονος οπαδός της Μπλάκπουλ, Φρανκ Νάιτ, ο οποίος έκανε υβριστικά και προσβλητικά σχόλια για τους ιδιοκτήτες του συλλόγου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, με το εντυπωσιακό όμως να είναι πως εκείνοι δεν άφησαν να πέσουν κάτω οι κατηγορίες του και απείλησαν πως θα τον σύρουν στα δικαστήρια.

Η οικογένεια Όιστον τον κατηγόρησε πως μέσω αυτών των σχολίωνπροκάλεσε δυσφήμιση και οικονομικές ζημιές στη διοίκηση της Μπλάκπουλ, με τον συνταξιούχο οπαδό της ομάδας να έρχεται σε συμφωνία για να αποφύγει τη δικαστική οδό: μία συμφωνία που τονυποχρεώνει να καταβάλλει το ποσό των 20.000 λιρών!

"Μετά από μία ειλικρινή συζήτηση με τους Όιστονς, αναγνωρίζω ότι είναι αυθεντικοί οπαδοί της Μπλάκπουλ και πως αυτοί και οι οικογένειές τους νοιάζονται μέσα από την καρδιά τους για το συμφέρον της ομάδας.

Αναγνωρίζω πως η Μπλάκπουλ είναι πλέον σε πιο υγιής κατάσταση σε σύγκριση με την περίοδο που ανέλαβε η οικογένεια Όιστον", έγραψε μεταξύ άλλων στην απολογητική του δήλωση ο Φρανκ Νάιτ, η οποία πάντως δεν σχολιάστηκε από τους διοικούντες.

Η διοίκηση της Μπλάκπουλ απαιτεί 20.000 λίρες από 67χρονο συνταξιούχο!

Η είδηση πως ο 67χρονος θα κληθεί να πληρώσει τη διοίκηση για να μην "τρέχει" στα δικαστήρια, ευαισθητοποίησε αρκετούς ομοϊδεάτες του που αρχίζουν καμπάνια για τη συλλόγή των χρημάτων.

"Ο Φρανκ ακολουθεί εδώ και 40 χρόνια τη Μπλάκπουλ και απολογήθηκε για το παθιασμένο διαδικτυακό του ξέσπασμα, το οποίο το είδαν 34 άτομα με τα οποιά είναι φίλος στο Facebook, ενώ ανακάλαεσε τα σχόλιά του.

Παρόλα αυτά η οικογένεια Όιστον, με περιουσία πάνω από 100.000.000 λίρες, αξιώνει 20.000 λίρες από τον κύριο Νάιτ. Πολλά χρήματα για τον οποιονδήποτε, ειδικά έναν 67χρονο συνταξιούχο.

Θα ήταν ωραίο αν οπαδοί από όλο τον κόσμο βοηθούσαν να ξεπληρώσει το χρέος του προς την οικογένεια Όιστον για το γεγονός ότι είναι ένοχος που νοιάζεται υπερβολικά για την ομάδα του", αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί των "μανταρινιών".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ