ΑΓΓΛΙΑ

Γκαλάς: "Το τρόπαιο σημαντικότερο από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Γκαλάς: "Το τρόπαιο σημαντικότερο από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Γουίλιαμ Γκαλάς διαφωνεί με τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος δήλωσε ότι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ ισοδυναμεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Την αντίθεση του με τα λεγόμενα του Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε ο Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο αμυντικός της Τότεναμ διαφωνεί με την προσέγγιση του προπονητή της Άρσεναλ ότι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ ισοδυναμεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στην δήλωση αυτή ο Γκαλάς απάντησε ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κατάκτηση ενός τροπαίου και ελπίζει να το κάνει στο μέλλον με την φανέλα της Τότεναμ.

" Το τρόπαιο το κατακτάς στο τέλος της σεζόν και γνωρίζω πως είναι να σηκώνεις ένα τρόπαιο. Είναι φανταστική η στιγμή και δεν συμβαίνει συχνά στην καριέρα ενός παίκτη.

Για μένα το να τερματίζει μία ομάδα δεύτερη ή τέταρτη είναι το ίδιο αλλά αν τερματίσεις πρώτος είναι μια διαφορετική ιστορία.

Για μερικούς μήνες νομίζεις ότι ανήκεις στην καλύτερη ομάδα, ότι είσαι ο καλύτερος παίκτης και είσαι ευτυχισμένος. Το σημαντικό είναι να κατακτήσεις ένα τρόπαιο και η Τότεναμ έχει πολύ καιρό να κατακτήσει ένα. Δεν ξέρω ποιο τρόπαιο θα είναι αλλά οποιοδήποτε και αν πάρουμε θα είναι καλοδεχούμενο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ