ΑΓΓΛΙΑ

Γιατί απειλούνται με αποβολή από την FA οι ομάδες junior της Αγγλίας

Γιατί απειλούνται με αποβολή από την FA οι ομάδες junior της Αγγλίας

Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου απειλεί με αποβολή τις ομάδες junior σε περίπτωση που δεν στείλουν τα ονόματα των προπονητών τους, ώστε να έχει πλήρη γνώση.

Το μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας που έχει ξεσπάσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, προκαλώντας σοκ και οργή σε όλους, έχει κινητοποιήσει την αγγλική ομοσπονδία, η οποία παίρνει αυστηρά μέτρα.

Η FA απειλεί με αποβολή κάθε ομάδα junior της χώρας, η οποία δεν θα στείλει τα ονόματα των προπονητών της που ασχολούνται με τα παιδιά. Θέλει να έχει φάκελο για όλους, προκειμένου να έχει πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει σε κάθε κλαμπ.

Η Ομοσπονδία αναφέρει πως υπάρχουν περισσότεροι από 2.500 προπονητές, για τους οποίους δεν γνωρίζει αυτή την στιγμή τι ακριβώς κάνουν και πού απασχολούνται. Συν τις άλλοις, κοντά στα 5.000 κλαμπ δεν έχουν ονοματίσει τον προπονητή τους και αυτό ασφαλώς είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της FA, Γκρεγκ Κλαρκ, έχει ζητήσει ενημέρωση απ' όλους τους συλλόγους ως τις 15 Γενάρη, αλλιώς θα παρθούν σκληρά μέτρα. Η αποβολή θα είναι αναπόφευκτη σε αυτή την περίπτωση. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ