ΑΓΓΛΙΑ

Φαν Πέρσι: "Μπορούμε να τερματίσουμε τρίτοι"

Φαν Πέρσι: "Μπορούμε να τερματίσουμε τρίτοι"

O Φαν πέρσι πιστεύει ότι η σκληρή προσπάθεια μέχρι το τέλος μπορεί να αποφέρει το καλύτερο για την Άρσεναλ.

Οι "κανονιέρηδες" φιλοξενούν την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι στα τελευταία παιχνίδια για την κούρσα του πρωταθλήματος καθώς φαίνονται να έχουν καθαρίσει την 3η θέση της κατάταξης και την αυτόματη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός άσσος της Άρσεναλ ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζοντας μερικές δυνατές ομάδες στα τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να βοηθήσει την Άρσεναλ να τερματίσει στην τετράδα της κορυφής.

Η Άρσεναλ καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην βαθμολογία που οδηγεί στην απευθείας πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ήττα από την ΚΠΡ το Σάββατο σταμάτησε το σερί των επτά συνεχόμενων νικών γεγονός που επέτρεψε στην Τότεναμ να ισοβαθμίσει.

Τα "σπιρούνια" έχουν, όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα των αγωνιστικών, ευκολότερο έργο από την Άρσεναλ όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος με την δεύτερη να φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι σε δηλώσεις που έκανε πιστεύει ότι ο δυνατός ανταγωνισμός θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα για αυτόν και την ομάδα

"Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια και πιστεύω μπορούμε να τερματίσουμε τρίτοι. Δεν θα είναι εύκολο καθώς όλοι παλεύουμε για το καλύτερο και η ευκαιρία μας είναι την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, Πρέπει να το κυνηγήσουμε και να το πιστέψουμε" δήλωσε σε αγγλική εφημερίδα.

Η ήττα της Άρσεναλ από την ΚΠΡ έφερε την Τσέλσι πιο κοντά στην βαθμολογική διαφορά με τον Ολλανδό να δηλώνει ότι δεν πρέπει να επηρεαστούν από οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Μίλησε για την απογοήτευση που υπάρχει στο "στρατόπεδο" της ομάδας αλλά φαίνεται σίγουρος ότι το ομαδικό πνεύμα θα υπερισχύσει.

Ο επιθετικός των "κανονιέρηδων" έχει 3 συνεχόμενα παιχνίδια που δεν έχει σκοράρει, κάτι που είναι σπάνιο για αυτόν την φετινή χρονιά καθώς έχει πετύχει 26 τέρματα ήδη.

Επιπλέον, ρωτήθηκε για τα παιχνίδια με Σίτι και Τσέλσι.

"Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται δεύτερη και με την ισοπαλία με την Σάντερλαντ στην έδρα τους θα θέλουν ακόμη περισσότερο τους βαθμούς. Έχουμε επτά μεγάλα ματς και τα πιο κρίσιμα είναι με την Σίτι και την Τσέλσι. Σαν φίλος του ποδοσφαίρου μου αρέσει να παίζω σε τέτοια παιχνίδια και ένα από αυτά είναι την επόμενη εβδομάδα" είπε συγκεκριμένα. Ο αγώνας με την ΚΠΡ ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ωστόσο, πίστευα μετά την ισοφάριση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ