ΑΓΓΛΙΑ

Φαν Χάαλ: "Κάθομαι στην τουαλέτα"

Φαν Χάαλ: "Κάθομαι στην τουαλέτα"

Ο Λουί φαν Χάαλ έψαξε κάτι κακό να πει για την Premier League και το βρήκε, κάνοντας παράπονα για τις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων στα περισσότερα γήπεδα

Πάντα εκκεντρικός και ιδιαίτερος ο Λουί φαν Χάαλ, για ακόμη φορά προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις του (περισσότερο γέλιο και όχι αντιδράσεις), αναφερόμενος στις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων των γηπέδων της Premier League.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου, τόνισε εντυπωσιασμένος από τα περισσότερα πράγματα στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά βρήκε και αρνητικό.

"Μπορώ να πω θετικό, μπορώ να πω και αρνητικό", αναφέρει ο Φαν Χάαλ όταν ρωτήθηκε για την ζωή στην Premier League και συνεχίζει: "Ας ξεκινήσουμε με το αρνητικό. Οι εγκαταστάσεις για τους παίκτες να ντυθούν, να φορέσουν τις εμφανίσεις τους, δεν είναι τόσο καλές στα περισσότερα γήπεδα".

"Επίσης και το χώρος για τον προπονητή. Πολλές φορές κάθομαι στην λεκάνη της τουαλέτας! Δεν κάθομαι όμως στην τουαλέτα για να... κάνω κάτι, αλλά γιατί δεν υπάρχει άλλο μέρος για να κάτσω. Αυτό για μένα ήταν έκπληξη".

"Ο τρόπος όμως που εδώ ζουν το ποδόσφαιρο οι άνθρωποι είναι κάτι εκπληκτικό και είναι αυτό που περίμενα. Νομίζω είναι φανταστικό να είσαι στην Αγγλία. Ζουν το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι ζωή και ζωή είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι έτσι στην Γερμανία, στην Ισπανία το ζουν λίγο περισσότερο, αλλά εδώ είναι απίστευτο. Είναι φανταστικό να το βλέπεις".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ