ΑΓΓΛΙΑ

Έβγαλε από το twitter τον Μπέιλ η Τότεναμ

Έβγαλε από το twitter τον Μπέιλ η Τότεναμ

Την φωτογραφία του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και του πρόσφατα αποχωρήσαντα Κλιντ Ντέμπσεϊ έβγαλε η Τότεναμ από την αρχική σελίδα της στο twitter, αντικαθιστώντας τες με αυτές των Μούσα Ντεμπελέ και Άαρον Λένον. Χαμός στα ισπανικά δημοσιεύματα που πιστεύουν ότι είναι ένδειξη ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ είναι κοντά. (photo)

Τα ισπανικά μμε δεν σταματούν να ασχολούνται με την επικείμενη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, θέλει την Τότεναμ να έχει πλέον σβήσει από την αρχική σελίδα στο twitter της, τις φωτογραφίες των Γκάρεθ Μπέιλ και Κλιντ Ντέμπσεϊ.

Την θέση τους στην αρχική σελίδα τώρα έχουν πάρει οι Μούσα Ντεμπελέ και Άαρον Λένον, τα έτερα αστέρα των "σπιρουνιών". Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό το Σιάτλ, κι έτσι οι Ισπανοί πιστεύουν ότι η αλλαγή της φωτογραφίας του Μπέιλ ίσως είναι ένδειξη ότι και ο Ουαλός θα ακολουθήσει ανάλογη πορεία.

Ο Ισπανικός τυπός λοιπόν το βλέπει αυτό ως σημάδι, ότι η μεταγραφή του Μπέιλ στη Ρεάλ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της. Επίσης, πληροφορίες λένε πως ακόμα και η γιγαντοαφίσα του Γκάρεθ Μπέιλ που βρίσκεται στην "Times Square" της Νέας Υόρκης για τη διαφημιστική καμπάνια της φανέλας της Τότεναμ, θα αντικατασταθεί και τη θέση του θα πάρει κάποιος άλλος παίκτης της ομάδας.

Έβγαλε από το twitter τον Μπέιλ η Τότεναμ

Δείτε την αρχικής σελίδα της Τότεναμ στο twitter πριν και μετά τις αλλαγές:

Έβγαλε από το twitter τον Μπέιλ η Τότεναμ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ