ΑΓΓΛΙΑ

Επιστροφή για Σόλσκιερ στην Αγγλία;

Former Manchester United player Ole Gunnar Solskjaer attends his first training session as manager of the Norwegian team Molde FK in Molde on January 12, 2011.       AFP PHOTO / CORNELIUS POPPE    - NORWAY OUT - (Photo credit should read CORNELIUS POPPE/AFP/Getty Images)
Σόλσκιερ AFP/GETTY IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ο πρώτος στη λίστα των Γουλβς για να αντικαταστήσει τον Τέρι Κόνορ. Διαβάστε τον άλλο πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον ανταγωνίζεται.

Τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν φαίνεται πως έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στους Γουλβς.

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ο υποβιβασμός δύσκολα θα αποφευχθεί και έτσι οι ιθύνοντές της έχουν αρχίσει να κοιτούν το μέλλον.

Το πρώτο που θα κάνουν μετά το τέλος της σεζόν είναι να αποκτήσουν προπονητή, αφού ο Τέρι Κόνορ έχει αποδεχτεί ανεπαρκής. Ο Άγγλος τεχνικός είναι υπηρεσιακός και διαδέχτηκε τον Μικ Μακάρθι. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη ύστερα από έξι παιχνίδια, η ομάδα του βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και η αποπομπή του θεωρείται βέβαιη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail” ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή κάνει εξαιρετική δουλειά με τη Μόλντε, με την οποία πήρε το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν, και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην Αγγλία. Ο 39χρονος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και αποτελεί προσωπική επιλογή του Στιβ Μόργκαν, ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως δε θα είναι εύκολη υπόθεση η απόκτησή του, αφού ο Σόλσκιερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη νορβηγική ομάδα. Οι άνθρωποι των “Λύκων” αισιοδοξούν πως τελικά θα καταφέρουν να του σπάσουν το συμβόλαιο, όμως, αυτό αφενός θα τους κοστίσει και αφετέρου θα τους πάρει χρόνο.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του σε μέσα της πατρίδας του ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στην Μόλντε: “Δεν ήρθα στην πατρίδα μου για να μην κάνω τίποτα και να σκέφτομαι απλώς την Αγγλία" είπε και προσέθεσε: "Αν τα πάμε καλά ίσως γίνει κάτι σε μερικά χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον να μείνω στη Μόλντε και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Εναλλακτική επιλογή σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα είναι ένας ακόμη πρώην άσος της Γιουνάιτεντ, ο Πολ Ινς. Ο 44χρονος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο “Μολινό” για μία τετραετία, δεν έχει δουλειά εδώ και ένα χρόνο, αφότου απολύθηκε δηλαδή από τη Νοτς Κάουντι, και σαφώς αποτελεί μία πιο βατή περίπτωση.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ