ΑΓΓΛΙΑ

Επιστρέφει στο Νησί ο Χέσκεϊ

Επιστρέφει στο Νησί ο Χέσκεϊ

Ο Εμίλ Χέσκεϊ ετοιμάζεται να ξαναπαίξει μπάλα στην Αγγλία υπογράφοντας στη Μπόλτον. Εκεί δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει για παρτενέρ στην επίθεση τον... Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Μετά την παρουσία του στο αυστραλιανό πρωτάθλημα την περασμένη διετία με τη φανέλα των Newcastle Jets (42 ματς - 10 γκολ), ο Εμίλ Χέσκεϊ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξαναπαίξει μπάλα εντός συνόρων.

Επιστρέφει στο Νησί ο Χέσκεϊ
© IAN HODGSON

Ο Χέσκεϊ έχει παίξει επίσης σε Λέστερ, Λίβερπουλ, Μπέρμιγχαμ και Γουίγκαν, ενώ η τελευταία του ομάδα πριν μετακομίσει στην Αυστραλία ήταν η Άστον Βίλα (2009-2012)

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο 36χρονος σέντερ φορ προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα της Μπόλτον και είναι πολύ πιθανό να γίνει μόνιμος κάτοικος στο "Macron Stadium" υπογράφοντας συμβόλαιο ως ελεύθερος με την ομάδα της Championship.

Επιστρέφει στο Νησί ο Χέσκεϊ
© PAUL THOMPSON/PINNACLE

Ο 36χρονος Ισλανδός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2011-12, είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπόλτον

Αν γίνει κάτι τέτοιο ενδέχεται να έχει ως συμπαίκτη στους "γουόντερερς" τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας αγωνίστηκε με την ομάδα αναπληρωματικών της Μπόλτον και οι πληροφορίες τον θέλουν και αυτόν υποψήφιο για να υπογράψει συμβόλαιο για μερικούς μήνες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ