ΑΓΓΛΙΑ

Επέστρεψε στην Premier League η Χαλ

Επέστρεψε στην Premier League η Χαλ
© PA

Η Χαλ με γκολάρα του Ντιαμέ νίκησε 1-0 την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στον τελικό του "Wembley" και επέστρεψε στην Premier League μετά από έναν χρόνο (video)

Νικήτρια στο πιο ακριβό ματς του πλανήτη αναδείχθηκε η Χαλ, επικρατώντας με 1-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στον τελικό του "Wembley", έτσι επέστρεψε στην Premier League μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Ο 28άχρονος Καμερουνέζος μέσος, Μοαμέντ Ντιαμέ, ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης με τρομερό σουτ στο 72ο λεπτό και χάρισε την άνοδο στις "τίγρεις", για τις οποίες στο τέρμα ήταν ο Έλντιν Γιακούποβιτς (Βόσνιο-Ελβετός που στο παρελθόν έχει παίξει σε Ολυμπιακό Βόλου και Άρη).

Πήρε λοιπόν μαζί με την άνοδο στην Premier League 240.000.000 ευρώ η Χαλ και ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα.

ΧΑΛ: Γιακούποβιτς, Οντουμπάτζο, Ντόσον, Κέρτις Ντέβις, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Ελ Μοχαμαντί, Ντιαμέ (89' Μαγκουάιρ), Σνόντγκρας (82' Κλούκας), Αμπέλ Ερνάντες (85' Μέιλερ).

ΣΕΦΙΛΝΤ: Γουέστγουντ, Χαντ, Τομ Λι, Λούφενς, Πούντιλ (85' Λούκας Ζοάο), Χάτσινσον (75' Κλούκας), Κίραν Λι, Ρος Γουάλας (62' Χίλαν), Μπάναν, Φορεστιέρι, Χούπερ.

Χαλ - Σέφιλντ Γούνσντνεϊ 1-0


1-0 Mohamed Diame Super Goal HD - Hull City 1-0... από fantasticfootball
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ