ΑΓΓΛΙΑ

Ενδιαφέρει τον "Σαμ" η Σαουθάμπτον

Ενδιαφέρει τον "Σαμ" η Σαουθάμπτον

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σκωτίας, ο Γιώργος Σαμαράς έχει δεχτεί πρόταση από την Σαουθάμπτον και την σκέφτεται για τα καλά, ενώ έχει απορρίψει την Κίνα, την Τουρκία και τη Ρωσία.

Μπορεί να έφυγε από την Σέλτικ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει και τη Μεγάλη Βρετανία. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από την Σαουθάμπτον, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του με τους "Αγίους".

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του "dailyrecord.co.uk", η αγγλική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον διεθνή άσο και εκείνος την εξετάζει σοβαρά, παίζοντας σε μια από τα πλέον φιλόδοξο κλαμπ στο "Νησί", που ετοιμάζει ντεμαράζ κινήσεων μετά τις πωλήσεις που έκανε και τα εκατομμύρια που έβαλε στα ταμεία του.

Ο Σαμαράς έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση από ομάδα της Κίνας, που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, διότι δεν θέλει να παίξει μπάλα στην Ασία. Αρνητική ήταν η απάντησή του και στις προτάσεις που είχε από Μπεσίκτας και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Βέβαια, η Σαουθάμπτον δεν... παίζει μπάλα μόνη της, αφού η Σεβίλλη και το Αμβούργο ενδιαφέρονται επίσης για τον Σαμαρά και ο ίδιος κοιτάζει το που θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να αγωνιστεί, περιμένοντας και τις κινήσεις των Άγγλων στο μετεγγραφικό παζάρι, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος με την παραχώρηση παικτών πρώτης γραμμής αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ