ΑΓΓΛΙΑ

Εκτός εαυτού ο Ντι Κάνιο!

Εκτός εαυτού ο Ντι Κάνιο!
Ντι Κάνιο Φοντέριγχαμ

Έξαλλος με τον Γουές Φοντέριγχαμ ήταν την Κυριακή ο Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος αφού αρχικά τον έκανε αλλαγή στο 20', στη συνέχεια είπε πως είναι ο χειρότερος επαγγελματίας που έχει συναντήσει (vid).

Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει γίνει ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ο Πάολο Ντι Κάνιο είναι οι εκρήξεις του.

Ο Ιταλός φρόντισε να επιβεβαιώσει τη φήμη του την Κυριακή, όταν στο παιχνίδι της Σουίντον με την Πρέστον έχασε τον έλεγχο.

O Ντι Κάνιο βλέποντας την ομάδα του να χάνει με 2-0 από το 10' έκανε στο 20' αλλαγή τον Γουές Φοντέριγχαμ. Ο τελευταίος με τη σειρά του είπε κάποια... γαλλικά στον προπονητή του, ενώ κλότσησε και ένα μπουκάλι που βρήκε θέλοντας να δείξει τη δυσαρέσκειά του.

Ο Ντι Κάνιο, όμως, δε σταμάτησε εκεί, αφού μετά το παιχνίδι εξαπέλυσε πυρά κατά του Άγγλου τερματοφύλακα δηλώνοντας: "Είναι ένας από τους χειρότερους παίκτες που έχω δει. Είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι, γιατί να μην μπορούμε ν' αλλάξουμε έναν τερματοφύλακα; Επειδή έχει διαφορετική φανέλα η ομάδα του;"

"Γνωρίζω τον Γουές, ήταν ο χειρότερος παίκτης στο παιχνίδι του κυπέλλου με τη Στόουκ με διαφορά από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, τον στήριξα επειδή νικήσαμε 4-3. Αυτό, όμως, που έκανε δεν ήταν ένα απλό λάθος, το οποίο μπορεί να γίνει στον καθέναν. Είχε και την υπεροψία να φωνάξει στους συμπαίκτες του, αυτό ήταν το χειρότερο για μένα".

"Συμπεριφέρθηκε σαν τον χειρότερο επαγγελματία και υπερόπτη που έχω δει. Αν δεν απολογηθεί στους οπαδούς και στους ιθύνοντες του συλλόγου, θα τεθεί εκτός ομάδας"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ