ΑΓΓΛΙΑ

Έξι + ένας παίκτες με τα χρήματα του Μπέιλ

Έξι + ένας παίκτες με τα χρήματα του Μπέιλ

Στην Αγγλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Τότεναμ βρίσκεται ο Ουίλιαν. Κλείνει και ο Ερίκ Λαμελά της Ρόμα εντός των ημερών, ενώ ο Φάμπιο Κοεντράο μπορεί να φορέσει κι αυτός τη φανέλα των "σπιρουνιών", ως αντάλλαγμα για τον Μπέιλ.

Μεταγραφικός αναβρασμός επικρατεί στο Λονδίνο, όχι όμως για την Τσέλσι, ούτε για την Άρσεναλ, αλλά για την Τότεναμ. Τα σπιρούνια φέτος έχουν προχωρήσει σε πολύ καλές μεταγραφές παικτών, ενώ δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν με τις κινήσεις τους, με τελευταία αυτή του Ουίλιαναπό την Ανζί Μαχάτσκαλα.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε προτάσεις τόσο από τη Λίβερπουλ, όσο και από την Τότεναμ, τελικά διάλεξε τη δεύτερη και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εντός των ημερών.

Η μεταγραφή του θα φτάσει τις 30.000.000 λίρες (35.000.000 ευρώ) και θα ανακοινωθεί και τυπικά από τους Λονδρέζους. Από τη μεριά του ο Ουίλιαν, ανεβάζοντας φωτογραφία στο instagram μαζί με τους μάνατζερ του έδειξε πως η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και ο ίδιος είναι πανευτυχής.

Έξι + ένας παίκτες με τα χρήματα του Μπέιλ

Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου της Ανζί, η Τότεναμ θα στραφεί στον νεαρό ταλαντούχο Αργεντίνο της Ρόμα, Έρικ Λαμελά. Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας τον θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Λατινική Αμερική και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι να μη θέλει να του χαλάσει χατήρι.

Έξι + ένας παίκτες με τα χρήματα του Μπέιλ

Μάλιστα οι συζητήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων για τον παίκτη είναι αρκετά προχωρημένες, με την Τότεναμ να θέλει να τον κλείσει πριν το εντός έδρας ματς με τη Σουόνσι για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Αν ολοκληρωθεί κι αυτή η μεταγραφή και ο παίκτης ταξιδέψει στο Λονδίνο, εκεί θα βρει τους Παουλίνιο, Σολδάδο, Καπού και Τσαντλί που πήγαν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και φυσικά τον νεοφερμένο -όπως όλα δείχνουν- Γουίλιαν. Έξι παίκτες δηλαδή που ήρθαν ή θα έρθουν στην ομάδα με συνολικό κόστος που θα φτάνει (ίσως και να ξεπερνάει) τις 100.000.000 λίρες, όσα σχεδόν και τα χρήματα που θα δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Έξι + ένας παίκτες με τα χρήματα του Μπέιλ

Βέβαια, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν οι έξι θα γίνουν επτά, μιας και ο Φάμπιο Κοεντράο θα είναι κι αυτός μέρος του deal για τον Ουαλό της Τότεναμ. Έτσι οι Λονδρέζοι όχι μόνο συμπληρώνουν όλα σχεδόν τα κενά στο ρόστερ τους με παίκτες μεγάλης κλάσης, αλλά το κάνουν και χωρίς να χρειαστεί στην ουσία να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ