ΑΓΓΛΙΑ

"Έκλεισε στην Τότεναμ ο Βίλας Μπόας"

"Έκλεισε στην Τότεναμ ο Βίλας Μπόας"
Βίλας Μπόας

Τελειωμένη υπόθεση θεωρεί την πρόσληψη του Αντρέ Βίλας Μπόας από την Τότεναμ η "Gazzetta dello Sport" την ώρα που τα αγγλικά ΜΜΕ τον προβάλλουν απλώς ως φαβορί. Διαβάστε ποια άλλα ονόματα ακούγονται και τις σκέψεις για τεχνικό διευθυντή.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα είναι ο επόμενος προπονητής της Τότεναμ σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport".

Ο Πορτογάλος συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο και θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Χάρι Ρέντναπ κατά το εν λόγω δημοσίευμα.

Ωστόσο, τα αγγλικά ΜΜΕ δε συμμερίζονται προς το παρόν αυτή την άποψη. Στην πλειονότητά τους, όμως, και εκείνα θεωρούν πως ο 34χρονος είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο των "σπιρουνιών". Τόσο το Sky Sports όσο και η "Sun" εκτιμούν πως ο Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρος του συλλόγου, θα δώσει τα ηνία της ομάδας στον Βίλας Μπόας, ενώ δημοσιογράφος των "Times" αναφέρει πως έχει ήδη γίνει μία επαφή με τον πρώην τεχνικό της Τσέλσι.

Η μόνη εφημερίδα που αυτή τη στιγμή πιστεύει πως υπάρχει κάποιος που προπορεύεται του Βίλας Μπόας είναι η "Daily Mail" σύμφωνα με την οποία βασικός στόχος των Λονδρέζων είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν, έχει δηλώσει πως δεν έχει υπάρξει κρούση στον Ισπανό, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε και ο Ντέιβιντ Μόγιες, προπονητής της Έβερτον, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που συνδέθηκαν με την Τότεναμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Τότεναμ υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν υπάρξει ξανά τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο, κάτι που δεν επιθυμούσε ο Ρέντναπ. Σύμφωνα με την "Daily Telegraph" υπάρχουν κάποιοι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" που θα ήθελαν να επιστρέψει στον σύλλογο ο Νταμιέν Κομολί, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από τη Λίβερπουλ, ενώ αρκετά δημοφιλής είναι και η επιλογή του Τιμ Σέργουντ, ανθρώπου που συνεργαζόταν με τον Ρέντναπ αυτά τα χρόνια.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ