ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος ο Ρέντναπ από την Τότεναμ

Τέλος ο Ρέντναπ από την Τότεναμ
Ρέντναπ

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χάρι Ρέντναπ. Διαβάστε τι δήλωσαν εκείνος και ο Ντάνιελ Λεβί και ποια είναι τα πρώτα ονόματα που συνδέονται με τα "σπιρούνια".

Παρελθόν από την Τότεναμ αποτελεί ο Χάρι Ρέντναπ, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος του Λονδίνου με ανακοίνωσή του.

Ο 65χρονος τεχνικός μπορεί να έκανε πολύ καλή δουλειά και να κατέστησε την Τότεναμ μία υπολογίσιμη δύναμη στο Νησί, όμως, το γυαλί φαίνεται πως είχε ράγισε τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να υπάρξει η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αρχικά το κλίμα για τον Άγγλο χάλασε μεσούσης της σεζόν, όταν άρχισαν οι φήμες περί φυγής του από τα "σπιρούνια" για χάρη της εθνικής Αγγλίας. Απόρροια αυτού ήταν η ομάδα να χάσει τη συγκέντρωσή της, να κάνει ένα πολύ κακό τελείωμα στο πρωτάθλημα και τελικά να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ παρά την κατάληψη της τέταρτης θέσης, λόγω της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι.

Συν τοις άλλοις, κατά καιρούς έβγαιναν δημοσιεύματα τα οποία ισχυρίζονταν πως οι σχέσεις του με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είχαν κλονιστεί. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε πως δε σκόπευε να παραιτηθεί, αλλά τελικά το διαζύγιο δεν αποφεύχθηκε.

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο μπορεί η συνεργασία των δύο πλευρών να τελείωσε είναι και οι πιθανές διαφωνίες που ενδέχεται να είχε ο Ρέντναπ με τον Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρο του συλλόγου. Οι Λονδρέζοι μετά την αδυναμία τους να συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου θα κληθούν πιθανότατα να πουλήσουν τουλάχιστον ένα αστέρι τους, ήτοι τον Γκάρεθ Μπέιλ ή τον Λούκα Μόντριτς, κάτι που δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση ο Ρέντναπ.

Από την πλευρά του ο Λεβί επί του θέματος δήλωσε: "Δεν είναι μία απόφαση που έχω πάρει ελαφρά τη καρδία με το συμβούλιο. Ο Χάρι έφτασε στον σύλλογο όταν η εμπειρία του και η προσέγγισή του χρειάζονταν. Αυτή η απόφαση δεν αναιρεί την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Χάρι κατά τη διάρκεια της θητείας του και θα έπρεπε να τον ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερε".

Ο Ρέντναπ, από την άλλη, είπε: "Απόλαυσα το διάστημα που ήμουν στα "σπιρούνια" και είμαι περήφανος για τα κατορθώματά μου. Είχα τέσσερα φοβερά χρόνια στον σύλλογο και μερικές φορές παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι λυπημένος που φεύγω, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, το επιτελείο και τους οπαδούς για τη φοβερή στήριξή τους".

Τέλος, μετά τη λύση της συνεργασίας του Ρέντναπ με την Τότεναμ το πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του αν και είναι πολύ νωρίς φέρεται να είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες της Έβερτον, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ