ΑΓΓΛΙΑ

Έδιωξε τον Μπαλοτέλι από την προπόνηση ο Μαντσίνι

Έδιωξε τον Μπαλοτέλι από την προπόνηση ο Μαντσίνι
Μαντσίνι Μπαλοτέλι

Διαβάστε πως κατάφερε ο Μάριο Μπαλοτέλι να βγάλει εκτός εαυτού για μία ακόμη φορά τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Απολαυστικός για μία ακόμη σεζόν είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι εκτός γηπέδων.

Ο διεθνής με την εθνική Ιταλίας επιθετικός εξακολουθεί να στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για λόγους που δε θα έπρεπε.

Υπενθυμίζεται πως άρχισε τη σεζόν πολύ δυναμικά καίγοντας το σπίτι του με πυροτεχνήματα, ενώ λίγο καιρό μετά φρόντισε να μετατρέψει μία προπόνηση σε αγώνα πυγμαχίας στον οποίο είχε συμπρωταγωνιστή τον Μίκα Ρίτσαρντς.

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε οίκο ανοχής, απόρροια του οποίου ήταν να τιμωρηθεί με αφαίρεση μισθού μίας εβδομάδας. Ωστόσο, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και έδωσε ξανά ρεσιτάλ, όταν εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, για να πάει στο Μιλάνο και να εισβάλει στην αίθουσα Τύπου, τη στιγμή που η Ίντερ παρουσίαζε τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Μαντσίνι μετά από όλα αυτά ήταν λογικό να έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (28/3) κατάφερε να κάνει τον Ιταλό τεχνικό έξαλλο για μία ακόμη φορά. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ είδε τον Μπαλοτέλι να είναι προκλητικά αδιάφορος κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του έδειξε το δρόμο προς στα αποδυτήρια όντας εκτός εαυτού.

Εν τέλει, ο Ατίλιο Λομπάρντο, μέλος του επιτελείου του Μαντσίνι, είπε στον Super Mario να προπονηθεί μόνος του κάπου αλλού. Πάντως, να σημειωθεί πως το προαναφερθέν συμβάν δεν επιβεβαιώνεται από τη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ